Džikić: ''Ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi pobedili''

Autor: Beta Beta
nedelja 15.01.2017.
23:50
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić ocenio je da su utakmicu protiv Olimpije u Ljubljani odlučile sitnice, kao i da ne bi bilo nezasluženo i da je njegov tim pobedio.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/Miroslav Todorovic/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/Miroslav Todorovic/DS

Povezane vesti

"Čestitam Olimpiji na pobedi, mada mislim da ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi pobedili. Ova utakmica bila je slična onoj iz Beograda, koja je takodje rešena u završnici i koju su odlučili detalji. Imali smo devet poena prednosti u jednom trenutku, ali su nas brzo stigli. Na kraju smo napravili neke greške, što su oni iskoristili i to je to", rekao je Džikić novinarima u Ljubljani.

Olimpija je pobedila 74:68 i tako prekinula seriju Partizana od osam pobeda u Jadranskoj ligi, odnosno 11 u svim takmičenjima.

"Prekinuli smo tu seriju pobeda, što je negde možda i dobro. Svejedno, idemo dalje, nastavljamo sezonu, pa ćemo da vidimo šta će da nam donese", rekao je Džikić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Monday, 16.01.2017
12:13

Mislim da je nebitno sa kog mesta igramo F4.Uspeh je da ispred Cibone udjemo u F4,a onda s kim god da igramo u polfinalu ispadamo.Ovaj tim realno nema taj kvalitet.Naravno navijacu za Partizan u tom polufinalu,pa neka me demantuju bicu najsrecniji.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
14:48

Da nisu promenili da se igra na dve pobede, sigurno bi bio u pravu, ovako, mozda i postoje neke sanse...

avatar
Petar Petar
Monday, 16.01.2017
01:20

Ne znam sta moze da nam donese sezona, ali ovakva igra nam sigurno nece doneti nista.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
00:57

To (ne)trazenje tajm-auta je nesto sto je mozda i Dziletova najveca boljka - kostalo nas je sad, kostace nas i ubuduce. Dzile, ti znas najbolje sta ti od igraca treba, tacnije, sta ti je (sada) najpotrebnije, ali bar dovedite nekoga na jednoj od te dve kriticne (preciznije, dve najkriticnije, to je daleko blize realnom stanju stvari) pozicije ako vec ne mozemo sad sebi da priustimo na obe, ne smemo da ostanemo na ovome!

avatar
Partibrejker
Monday, 16.01.2017
15:16

Tesko je dovesti nekoga kada ne zele da dodju.Ako si gledao,u poslednje vreme bilo je vise Dziletovih intervjua,niko koga bi On voleo da vidi u timu nije zeleo da dodje.Izasli smo na rdjav glas.Tesko da se ovaj tim moze smatrati njegovim izborom.Ovo su otprilike sve igraci koji nisu mogli da nadju klub,pa su Nam ponudjeni za male pare,samo da igraju.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 16.01.2017
21:51

Budite realni bre malo...ako se ne varam na tom spisku je bio Kirk, kojeg mi ne mozemo da priustimo, a kamoli vi. Kirka smo jurili, pregovarali dosta ranie sa njim pre Thompsona i nista, kao i za bezbroj drugih igraca pre njega. Visili smo za centra 6 meseci, bez pleja bili 3 meseca. Teriko takodje nije jeftin na trzistu danas, a i jos neka imena su bila totalno nerealna za klub vaseg ranga. Dziletova zelja jos prosle sezone su bili Majstor, Birca i Lukovic, dovedeni su ubrzo. Hecer i Robinson su takodje njegove zelje u domenu realnosti (drugo je masta). Nijedan trener nema u potpunosti tim po svojoj zelji, Barsa zelela Dilejnija, nudili mu 5m za ugovor od 3 sezone (oko 1.6-1.7m po sezoni), i nisu uspeli, otisao u NBA, u Atlantu za 2.5M po sezoni. Primera je mnogo, sto je siromasniji tim, to ih je vise i treba razlikovati zelje od realnih opcija. Dzile je izabrao pola ovog tima, neki su bli tu, neki su dosli, jer drugi nisu bili dostupni itd. Formiran ste tim medju prvim ekipama na Jadranu, vrv i u Evropi. Da ekipe poput Zadra, Mzt-a, Karposa, Olimpije i mnogi drugih, imaju ovakve igrace i ovako veliki roster kao vi sto imate, oni bi skakali od srece, mediji bi ih smatrali favoritima za finale aba lige. Majstor je bio najbolji igrac Metalca prosle sezone, Lukovic najbolji u Mzt-u, Hecer ubedljivo najbolji u Paoku, Birca reprezetativac koji je solidan bio u Spaniji itd....Vi ste okupili najbolje iz drugih timova, a to sto sa tim najboljim igrate lose, to je druga prica.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
15:54

Znam, brate...