Džikić: "Nastavili smo niz, to se pamti"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.12.2016.
21:47
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana rekao je da nije zadovoljan igrom svog tima u Zagrebu ali da ga pobeda raduje i činjenica da je nastavljen trijumfalni niz.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan savladao je Cibonu u "Ex-Yu klasiku" čime je zadržao drugo mesto na tabeli ABA lige, ali i distancu u odnosu na pratioce.

"Znali smo da će da bude teško, znali smo da će oni da reaguju na minus iz Bara i da će da reaguju na Žižića i takođe smo znali da ima tu talenta" objasnio je Džikić.

Cibona je pred utakmicu 15. kola sa Mornarom ostala bez najboljeg igrača Anta Žižića koji se preselio u Darušafaku.

"Mogu vam doneti skauting report koji je deljen igračima, gde se podvlače Sulejmanović i Slavica i ova četiri veterana. Da li sam iznenađen predstavom Cibone? - Nisam. Da li sam prezadovoljan kako smo mi igrali? - Nisam! Da li sam zadovoljan pobedom? - Da" rekao je Džikić.

Crno-beli godinu završavaju kao drugoplasirani tim na tabeli sa skorom 13-3, a pobeda u Zagrebu bila je sedma u nizu za izabranike Aleksandra Džikića.

"Sada smo se malo odvojili od timova koji se nalaze ispod nas. Nastavili smo pobednički niz i to je verovatno ono što će se pamtiti sa ove utakmice. Igrali su i Cibona i Partizan bolje nego večeras" zaključio je trener Partizana.

Ekspedicija KK Partizan NIS se sutra vraća u Beograd, a prvi izazov u 2017. godini za srpski tim je meč protiv Solnoka u okviru FIBA Lige šampiona, 4. januara od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke