Džikić na pragu ekipe Budućnosti!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 12.06.2017.
16:18
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Džikić nije želeo da daje izjave u vezi prelaska u Budućnost, ali izgleda da je stvar privedena kraju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Eurohups", poznati portal koji je posvećen samo košarci, objavio je danas da su pregovori Aleksandra Džikića i Budućnosti u poodmakloj fazi.

"Dve strane su blizu dogovora, ali on i dalje nije postignut. Razlog je taj što Džikić ne želi i dalje da odbije opciju da pređe u Cedevitu", stoji na sajtu Eurohupsa.

Aleksandar Džikić ima još godinu dana ugovora sa Partizanom, ali je veoma izvesno da naredne sezone neće biti u ovom klubu nakon neuspeha koji su postignuti u ovoj sezoni, posebno ovog najsvežijeg u Super ligi Srbije.

Uskoro bi sve trebalo da se razjasni, očekujemo rastanak Partizana i Džikića, ako je sve ovo tačno što su pisali inostrani mediji koji su dobro upoznati u dešavanja u košarci.

Ukoliko pređe u Budućnost, Aleksandar Džikić će i naredne sezone voditi ekipu u Evrokupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 13.06.2017
09:00

Pa ne znam, ispocetka je bio dobar, ali ovu sezonu je odradio lose. Ne mislim da eliminaciju u polufinalu najnebitnije lige na svijetu, cudi me da igraci uopste i pronalaze motiva za tako nesto. Mislim na tim koji je ostavio iza sebe. Polufinale ABA lige i nije neki rezultat, jos kad se ni ne zna hoce li uopste biti u stanju da igraju Evrokup. Gurati neke klince, da za sl. sezonu imas barem 2-3 tipa Dobric kojima mozes dati malo vecu sansu, uz par iskusnijih, to se vec cini kao dobar put, a rezultat bi bio prakticno isti - opstanak u ABA.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 13.06.2017
07:37

neka ide slobodno,nista posebno nije uradio,lose je selktirao tim i doveo pregrst isluzenih kosarkasa..stoji i da je klub bez ideje i strategije ali i dzikic se uklopio mozda i vise u to sivilo..

avatar
Sasa1969
Tuesday, 13.06.2017
00:41

Ma idi vise, mi smo nebitni..

avatar
straxonitis
Monday, 12.06.2017
17:51

Srecno Dzile. nSiguran sam da sa solidnim budzetom KK BUD imas sansu da osvojis ABA Ligu. nJer si ti trener koji zna da radi sa mladjim igracima.

avatar
Bafana
Monday, 12.06.2017
18:38

Na osnovu cega si doneo tak zaključak, da je trener koji zna da radi sa mladim igracima ? Ja iskreno gotivim Dzikica ali nisam video da je neki od klinaca napredovao ove sezone da mu se da veća uloga za sledeću ...

avatar
Čerek Republika Srps
Monday, 12.06.2017
18:52

Jesi li ozbiljno mislio za ovaj komentat ili je samo sarkazam ? Zna da radi sa mladim igracima??? Kojim? Koga je progurao makar do epizodiste? Gordona? Novica svakako nije epizodista.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 12.06.2017
17:45

Ko poslednji izadje, nek okrene kljuc u katancu, posto je katanac vec stavljen. :)

avatar
Bafana
Monday, 12.06.2017
18:37

Kao na malom Kalemegdanu ?

avatar
paok
Monday, 12.06.2017
18:41

Vazi, bolje i da ispadnemo nego da menjamo ime.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 12.06.2017
16:26

Listen! Stay together- a on prvi napusta brod koji tone :D Salu na stranu, dobra je destinacija za Dzikaru Futura. imace tamo malo veci budzet nego kkp, ima i neki tim formiran tamo, ima bazu, dovesce neke zelje, svakako taj klub lici na nesto, pa neka se pokaze u jos boljim uslovima, medju najboljim i najplacenijim trenerima je u ligi svakako, pa da vidimo...

avatar
Bafana
Monday, 12.06.2017
16:51

Niti je on kriv za situaciju u klubu niti ga napušta prvi ...

avatar
R E V O L T
Wednesday, 14.06.2017
09:49

Ne, zapravo si vise ti u pravu nego ja, svakako da i on snosi svoj deo krivice sto tada nije unapredio klubi sto nista nije uradio u svom domenu. Ja sam juce i napisao da ne zelim da ga vidim u KKP, a kritikuje samo zato sto je izvisio, prvo je i ove druge napadao, a sad je prepun hvale za njihov rad. Nazalost, i zecevic se pravi lud i neke stvari prikazuje potpuno pogresno, a secam se da je cak i Dalipagic malo to drugacije video nego svi mi ostali ili barem ogromna vecina nas, neverovatno koja je to naivnost kod tih ljudi.

avatar
paok
Tuesday, 13.06.2017
10:10

Ja nisam ni napisao da je radio sa mladima. Rekao sam da ne zna sa mladima i da cemo morati okrenuti list, trebace nam mnogo vise mladih. Naravno nekoliko iskusnih mora da igra.

avatar
Bafana
Tuesday, 13.06.2017
03:02

@REVOLT Daleko od toga da je on kriv za dugove ali je bio u klubu tada a sada jedino sto radi je kritikuje sto u ovom trenutku i nije od pomoći

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
22:53

Brate, ko sad bas izdvaja Grbovica kao nekog krivca, nemoj zezati, odluke su donosila dva-tri coveka, zna se da su tu bili i ostali teski paraziti todoric i silobad, da se uvek vrteo stragarac...

avatar
Bafana
Monday, 12.06.2017
22:03

On ima krivice svakako za ovu sezonu i napravio je lošu selekciju ali je morao da radi sa ograničenim budzetom , bukvalno je dovodio koga je mogao i zbog budžeta i zbog nezdrave politike tvog kluba iz Zeleznika da dovode igrače samo da ne bi igrao u Partizanu a vamo sedi na klupi (Rakicevic) . A svakako nije kriv sto je klub u ovakvom finansijskom stanju jer je on došao relativno skoro sto se ne moze reci za Todorica naprimer koji sedi vec godinama a ne zna se sta radi konkretno on sem sto sastavlja tikete .

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 12.06.2017
18:39

Da je on u mom klubu tako prepotentan, leteo bi samo tako....sa izjavama "idi prati FMP", takvi su kakvi su, ili novinaru na fazon sta me bre to pitas brate?! Ponasanjem da stranci mu ortaci, urbani fazon se fura, tajmovi na stranom jeziku, vodjenjem tekme kao pijan da vozi autobus, sve je to obelezilo coveka...jeste kriv, itekako, posmatram i sada govorim sa neutralne tacke, jer on je vodio, doveo mnoge pre svega, zeleo tako star i iskusan tim, sa igrom koja se svodi na sut i divljanje....igraci mu napredovali nula, igra takodje nula, nista nije ostalo, bezanija na kraju....

avatar
Bafana
Monday, 12.06.2017
18:36

Nije ni međju prvima posto covek nije ni otišao jos. Gde su Grbovic i Danilovic koji su bili u klubu tokom najvećeg uspeha i koji su uz Silobada i Todorica najveći krivci za ovakvo stanje jer očigledno da nisu radili svoj posao na adekvatan način tj nisu ga ni radili nikako . Grbovic koji stalno napada sadasnju upravu koja je daleko od idealne ali majstore pa ti si bio u klubu kad su se pravili ovi silni dugovi a ne Peković i Dzikic ...

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
18:25

Medju prvima svakako...

avatar
nenadnenad1234
Monday, 12.06.2017
17:33

Dok je Bokan na celu Buducnosti, taj klub nikad nece postici neki ozbiljan rezultat (1/2 ABA lige, kup i prvenstvo CG ne racunam u ozbiljne rezultate).