Džikić: "Moramo da se pripemimo na čvrstu odbranu Zvezde"

Autor: Beta Beta
nedelja 06.11.2016.
23:40
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegova ekipa mora da se spremi za čvrstu i upornu igru u odbrani Crvene zvezde i da očekuje borbenu utakmicu u osmom kolu Jadranske lige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Naš prvi zadatak je da se spremimo da njihovu čvrstu i upornu igru u odbrani, sa mnogo kontakta i presecanja linija u napadu, koja im olakšava igru u napadu. Znam da će igrači obe ekipe biti motivisani i da će to biti borbena utakmica", rekao je Džikić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju sutra od 21 čas kao gosti u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Crvene zvezde, utakmicu osmog kola Jadranske lige. Crno-beli imaju šest pobeda i poraz, a Zvezda je uz Budućnost, jedina neporažena ekipa.

"Naš protivnik je ovog leta ispunio nekoliko preduslova za dobre rezultate. Pre svega, zadržali su sve domaće igrače koje su hteli da zadrže, uključujući i one sa reprezentativnog spiska, zadržali su trenera koga su hteli da zadrže i taj nukleus nastavlja da živi i radi zajedno. To sigurno povećava ukupan timski kvalitet i ubrzava procese uklapanja i uigravanja novih igrača, koji donese više eventualne raznovrsnosti u napadu, jer mogu da igraju na više pozicija", naveo je Džikić.

Novica Velickovic
Foto: Beta/BranislavBožić/Ev

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da će njegova ekipa igrati borbeno i bez pritiska.

"Daćemo sve od sebe. Protivnik ima prednost domaćeg terena, a mi možemo da igramo bez pritiska. Obaveza nam je da se borimo barem onoliko koliko i domaćin, obaveza nam je da pokušamo da uradimo sve ono što od nas zavisi", rekao je Veličković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
wsaydxert
Monday, 07.11.2016
16:45

Samo da se jednom beku ne slomi rame, a centru izbije oko, pa onda da igramo...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
20:02

I da se ne pokusa atentat na centra sa ledja nekim zahvatom iz borilackih vestina...

avatar
Povratak kralja 44
Monday, 07.11.2016
20:47

Ako igramo sa 6 umesto 10 oka na terenu manje su šanse da nam izbiju oko.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 07.11.2016
09:36

Cenim te kao trenera,izjave korektne,ali ako dosada se niste spremili za cvrstu odbranu Crvene Zvezde,kada cete se spremiti? Mec pocinje za 12 sati otprilike,nemate vremena, gospodine Dzikicu .Pametno ste prepustili ulogu favorita Zvezde kao domacina, zeleci da smanjite pritisak javnosti u slucaj vaseg poraza. Ako pobedite, postacete heroj Partizana. Slazem se sa vama,nemate sta da izgubite,zelim vam da uspete da dobijete jednu cetvrtinu sa kosem razlike,u ostale nemate sta da trazite. To je vas maksimum. Necemo vas pobediti previse ubedljivo, ali dovoljno da bi vi mislili da ste ravnopravni Zvezdi!

avatar
Povratak kralja 44
Monday, 07.11.2016
09:16

crvena zvezda mts se zove klub protiv koga večeras igra najveći klub u zemlji.

avatar
Treš retardizam
Monday, 07.11.2016
15:10

U zemlji ste najveci sigurno,zna se da je Zvezda najveca na zemlji Srbiji..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
09:10