Džikić kritikuje posle pobede: "Nismo prepoznali bitne trenutke"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.10.2016.
23:29
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Partizana čestitao je svojim igračima na pobedi koju su ostvarili protiv Ludvigsburga ali je imao šta da im zameri uprkos tome što su slavili.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Vicešampion Srbije slavio je u sredu uveče na gostovanju Ludvigsburgu u okviru prvog kola grupne faze FIBA Lige šampiona zahvaljujući poenima Stefana Birčevića u poslednjoj sekundi utakmice.

Trener Aleksandar Džikić čestitao je nakon utakmice rivalu na dobroj igri i priznao da ekipa Ludvigsburga nikako ne leži njegovom timu uprkos tome što je uradio sve da svoje izabranike pripremi za ono što ih čeka u Nemačkoj.

"Želim da čestitam protivniku, mislim da su odigrali prilično dobru utakmicu. Pripremali smo se za ovu utakmicu ali nije bilo lako" rekao je Aleksandar Džikić u uvodnom delu izlaganja.

Partizan je sredinom treće četvrtine imao 12 poena prednosti ali je na kraju bio na ivici poraza koji je uspeo da izbegne uz dosta sreće. Upravo je to ono što je Aleksandru Džikiću zasmetalo nakon duela sa Ludvigsburgom.

"Ono što mi se nije svidelo kod mog tima je to što nismo prepoznali najvažnije trenutke utakmice. Imali smo trenutke kada je trebalo da slomimo protivnika, a nismo to uradili. Nije prvi put da nam se to dešava ove sezone. Neki igrači nisu bili fokusirani iako sam to očekivao od njih, ali pobedili smo na strani protiv tima koji nam nikako ne leži i to je jako dobro" istakao je Džikić.

Narednu utakmicu u FIBA Ligi šampiona Partizan igra naredne srede protiv Bešiktaša, a pre toga će gostovati FMP-u u okviru 6. kola ABA Lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMI PROTIV SVIH
Thursday, 20.10.2016
00:32

Docekali smo neizvesnu zavrsnicu ,a u trecoj cetvrtini smo vodili 11 razlike.Tada smo trebali da slomimo protivnika,ali mi ga nasim greskama vracamo u mec.Mnogo izgubljenih lopti,mnogo pogresnih dodavanja...Bitna je pobeda,ali mora to mnogo bolje ako zelimo neke rezultate.