Džikić: "Domaći teren u derbiju ima posebnu težinu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.04.2017.
13:05
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da u "večitim" derbijima sa Crvenom zvezdom prednost domaćeg terena ima posebnu težinu, kao i da su crveno-beli dobar tim.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana su pobedom protiv Vršca počeli sezonu u Mozzart Superligi Srbije i sada se spremaju za prvi derbi sa Crvenom zvezdom mt:s u najkvalitetnijem domaćem takmičenju.

"Zvezda ima prednost domaćeg terena, u našim susretima to ima posebnu težinu. Oni su dobar tim, imaju uspešnu sezonu", rekao je Džikić za klupski sajt.

U dosadašnjem toku sezone, timovi su se dva puta sastajali u regionalnoj Jadranskoj ligi kada su zabeležili po jednu pobedu.

Partizan i Zvezda su odigrali i meč u finalu domaćeg Kupa Radivoja Koraća, a crveno-beli su i tu trijumfovali.

Utakmica drugog kola Mozzart Superlige između Crvene zvezde mt:s i Partizana igraće se sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 24.04.2017
13:20

Kako je moguce da je druga strana okoncala uppr godinu dana pre roka i ko im je dozvolio da to urade? Ako su to i okoncali, zbog cega se ponekad desava da svoje utakmice igraju u hali u Zelezniku? Moze im se? Mislite li?

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 24.04.2017
13:29

Moguce je,kratko i jasno..

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 24.04.2017
19:36

Tamo igra i Mega, treniraju tamo sve kategorije...dobra volja rukovodstva FMP-a, jednostavno bliska saradnja izmedju klubova....Po zakonu UPPR moze da se okonca i godinu dana pre roka, dakle nakon 4god umesto pete, ukoliko se odredjeni procenat isplate dostigne, il tako nesto koliko se secam....jos si zelen, tek si poceo da ucis i da se raspitujes o nekim stvarima, shvatices za par godina da je mnogo toga itekako moguce u sportu...

avatar
Monday, 24.04.2017
14:31