Džikić: "Čak i da smo imali ceo tim, ne znam šta bi se desilo"

Autor: Beta Beta
sreda 25.01.2017.
21:48
Izvor: Beta

Strateg Partizana Aleksandar Džikić kazao je da ne može da bude zadovoljan pojedinim segemntima u igri svog tima i istakao da ne zna šta bi se desilo čak i da su crno-beli bili kompletni.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić ocenio je da je Sasari igrao dobro večeras protiv njegove ekipe i kazao je da je nezadovoljan igrom u odbrani i pod košem nakon poraza u poslednjem kolu prve faze Lige šampiona.

"Čak i da smo imali ceo tim, kao u Beogradu, gde smo izgubili, ne znam šta bi se desilo. M mislim da je domaći tim igrao dobru košarku. Šutirao je dobro, ali nije davao šuteve uz pomoć sreće, već iz izgrađenih situacija. Sa druge strane, nisam zadovoljan odbranom šuta. Nismo bili dovoljno dobri u reketu. Imali smo šanse da dajemo koševe, ali nismo", rekao je Džikić.

Dinamo Sasari je večeras pobedio sa 99:85, tako da je Partizan takmičenje završio na trećem mestu tabele. On je novinarsku opasku da ne zna da gubi sa stilom iskoristio da se našali.

"Pogledajte me, da li vam ja izgledam kao neko ko ima stila? Izgledam kao veliki Deni Devito. Ali, istina je da ne volimo da gubimo, ali da li vi volite?", odgovorio je Džikić.

Trener Partizana je kazao da ne zna da li će ponovo igrati protiv Sasarija, a za ostatak sezone je poželeo samo da tim bude zdrav.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 25.01.2017
23:54

Na žrebu u petak potencijalni rivali su: Aris, Frankfurt, Saratov, Makabi Rishon, PAOK, Ventspils i Juventus.

avatar
Igor Tambur
Wednesday, 25.01.2017
22:59

Normalno kad nemamo centra normalnog

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 25.01.2017
22:52

Trebao si ti malo da udjes da igras kad vec (npr.) Gordonu nisi dao ni minut, nista gori od Robinsona Krusoa ne bi bio...