Džikić: "Bilo bi pogrešno potceniti Igokeu"

Autor: Beta Beta
petak 09.12.2016.
14:34
Izvor: Beta

Trener Partizana ozbiljno shvata naredni meč svog kluba.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegova ekipa ne sme da potceni Igokeu u predstojećem meču Jadranske lige.

"Protivnik je iskusan, ekipa koja preko sedmice nema 'obaveze' u Evropi - dakle imali su dovoljno vremena da se spremaju i da se potpuno oporave od prethodne utakmice. Igraće potpuno rasterećeni, a to je uvek dodatni plus. Videli smo neka njihova odlična izdanja protiv najboljih timova u ABA, potceniti ih ili prihvatiti njihov ritam bi bilo pogrešno", rekao je Džikić za sajt kluba.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Igokeu u 13. kolu regionalnog takmičenja.

Crno-beli u taj duel ulaze sa skorom od devet pobeda i tri poraza, dok Igokea ima sedam trijumfa i pet poraza.

Plejmejker Partizana Vilijam Hečer naveo je da je Igokea kvalitetan tim  

"Nešto slabije su počeli sezonu, ali su u poslednje vreme ušli u formu i sada su šesti na tabeli. Svakako će doći u Beograd da pokušaju da pobede. Moraćemo da zaustavimo njihove glavne igrače, pre svih Džejmsa Robinsona i Vuka Radivojevića", rekao je Hečer.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nebitan_Lik
Friday, 09.12.2016
21:26

Vec poceo da smara ovaj lik. Te ostaje posle izgubljene utakmice sam na klupi, te place sto je pobedio kao da je finale Evrolige ili da je osvojio NBA prsten. Sada lupeta za Igokeu a isti su klub. To je od 2007-me godine jedan klub i pobednik se zna. Igokea bila peta ili deveta, isto joj je. Ovo vam je tekma kao fudbalska u nedelju Cukaricki-Partizan. Vec smo gledali kako su prvu postavu na JNA odmarali a videcemo sta nas ceka u nedelju. Vazno da Elmer govori kako protiv Partizana svi igraju kao preporodjeni. Bla,bla,bla. Celo sportsko drustvo im je ogavno, puno ironija i da ne nabrajam dalje.

avatar
Partizan uvek prvi
Friday, 09.12.2016
23:01

Nik ti u potpunosti odgovara, stvarno si nebitan.

avatar
ariton
Tuesday, 13.12.2016
10:11

Navijacu bez kluba.Znate niko fmpu ne može ds zabrani kako ce da se zove.Kakav je to ogavni klub bio od 2011 do 2015 strašno.Ali kakav klub takvi i navijači.Zato bolje cuti jer si stvarno nebitan lik.

avatar
Friday, 09.12.2016
17:05

Kad ce vise ta pojacanja, covece, vapimo za novim igracima, sta to radite?!

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 10.12.2016
18:10

Kakva bre pojacanja? Imate na svakoj poziciji po 3 igraca i niko nece raskinuti ugovor na svoju stetu. Formirali ste tim u avgustu pre svih i to naravno kosta. Igraci vas tuze, uskoro ce i batovi da vas stignu, pisace se o tome, blokade racuna su vam realnost, a vi pored najveceg rostera, (uz ludu Cedevitu) na Jadranu trazite jos. Koliko samo nerealnog razmisljanja kod vas, neverovatno...

avatar
Saturday, 10.12.2016
19:35

Ne odgovaram ti vise, nemoj se truditi...