Džentlmen Miloje: ''Kad bi mogao jedan trofej da pripadne i Džikiću...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.02.2016.
00:16
Izvor: Beta

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je danas osvojeni trofej Kupa Radivoja Koraća nagrada za rad i dobre igre njegovih košakraša tokom sezone.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Mega je osvojila prvi trofej u klupskoj istoriji, pošto je u Nišu pobedila Partizan sa 85:80 u finalu Kupa Radivoja Koraća.

"Ovaj trijumf je došao kao nagrada za rad i dobre partije tokom čitave sezone. Nagradjeni smo od košarkaškog inženjera, onog gore, za sav trud", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Milojević je kazao da je utakmica bila lepa i da mu je žao što ne postoje dva trofeja, da jedan pripadne i njegovom kumu, treneru crno-belih Aleksandru Džikiću.

"A opet, drago mi je što sam pobedio. Stvarno mi je žao što obojica nismo mogli da pobedimo. Partizan je kontrolisao uakmicu, iako smo ih uveli u ritam koji nama odgovara. Partizan je dosta pogadjao, kao i mi, i publika je imala šta da vidi", kazao je trener Mege.

On je dodao da je njegova ekipa iskoristila dve greške protivnika u ključnim momentima, pogodila dva šuta i Partizan posle toga nije imao vremena da preokrene.

"Ekipa je bila smirena, staložena i isplatilo nam se. To je sport, imali smo malo više sportske sreće i zasluženo osvojili trofej", rekao je Milojević.

Prema njegovim rečima, Mega još nije košarkaški sazrela.

"Ne mogu da kažem da smo sazreli, menjamo po osam-devet igrača svake godine. Igrali smo tri finala, a iz prvog nema nijednog istog igrača", kazao je Milojević, na šta se Džikić nadovezao: "A mi smo kompletni", što je izazvalo smeh u sali.

Trener Mege je pohvalio i atmosferu u hali Čair.

"Ovo je prava atmosfera u kojoj sazrevaju igrači. Ovim mojim Francuzima je trebalo pet minuta da se opasulje kada su videli atmosferu. Ovo su stvari zbog kojih radimo ovaj posao", rekao je Milojević.

Igrač Mege Danilo Nikolić rekao je da se nada da trofej u Kupu neće biti poslednji za njegovu ekipu ove sezone.

"Igrali smo odlično, i oni i mi, ali smo dokazali kvalitet i da možemo da dobijemo uvek kada igramo odbranu kako umemo. Nadam se da nam ovo neće biti jedini trofej ove godine", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Tuesday, 23.02.2016
01:04

Uprkos svemu napred Partizan Mega Vizuri puno srece u f4 Aba lige

avatar
Scepan Scekic
Monday, 22.02.2016
13:09

Ne brini Miloje,(od) sledece sezone ce Dziletu pripasti pehar.Jos kad dodje onaj Amer Armsted ijaoo!!

avatar
Alex DeLarge
Monday, 22.02.2016
14:31

Vidim sad nije pitanje odakle pare? :D

avatar
dadan
Monday, 22.02.2016
07:56

Miloje je veliki gospodin i odlican trener. Zasluzio je ovaj trofej.

avatar
dushanseelny
Monday, 22.02.2016
02:09

Ako Bog da, sledece sezone sva tri kluba iz Srbije u final4 Aba :D

avatar
Monday, 22.02.2016
01:19

Inace, Miloje i Dzile su kumovi:-D