Dženkins: "Ne bih igrao za Srbiju"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.06.2014.
21:21
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Crvene zvezde Telekom Čarls Dženkins replicirao je Bogdanu Bogdanoviću nakon izjave Partizanovog beka šutera da bi Amerikanac mogao da igra za Srbiju a sve u svetlu poslednjih dešavanja u finalnoj seriji plej-ofa Superlige.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Incidenti koji su viđeni na prvom susretu finalne serije plej-ofa košarkaške Superlige doveli su do toga da prvotimac Partizana Bogdan Bogdanović izjavi kako bi najbolje bilo da košarkaši Crvene zvezde Telekom (Čarls) Dženkins, (Marko) Simonović i (Branko) Lazić dobiju mesto u reprezentaciji umesto njega.

Kada su se strasti stišale Bogdanović je objasnio da je ovakvu izjavu dao u afektu i da nema u planu da ne igra za reprezentaciju Srbije ali je dan nakon druge utakmice finala plej-ofa progovorio i prozvani Dženkins.

"Znam da me je (Bogdanović) pominjao. Ti komentari znače da radim nešto dobro. Uz svo poštovanje, ne bih igrao za Srbiju. Ja sam Amerikanac i igrao bih samo za svoju zemlju" rekao je Dženkins za "Novosti".

Posle svega što se događalo, Bogdan Bogdanović postao je meta navijača Crvene zvezde Telekom koji mu rečeno sigurno neće zaboraviti još neko vreme.

Finalna serija plej-ofa domaće košarkaške lige nastavlja se u četvrtak kada će Partizan NIS ponovo biti domaćin ali ovoga puta pred praznim tribinama. Trenutni rezultat u seriji je 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke