Dženkins: "Armani je bolji nego što pokazuju rezultati"

Autor: Beta Beta
sreda 15.03.2017.
16:46
Izvor: Beta

Ko bolje poznaje ekipu Armanija od Čarlsa Dženkinsa?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins ocenio je danas da je ekipa Armanija mnogo bolja nego što pokazuju rezultati, ali da njegov tim želi da odigra dobro u predstojećoj utakmici u Milanu pošto je svaki meč važan za plasman u narednu fazu.

"Ekipa Armanija je mnogo bolja nego što to rezultat govori, mnoge utakmice su izgubili u tesnim završnicama, a kod kuće igraju odlično u poslednje vreme. Pobedili su mnoge dobre timove u Milanu, pobedili su Olimpijakos, ne tako davno Darušafaku. Imaju mnogo individualnog talenta i kvaliteta, poštujemo ih, ali želimo da odigramo dobru utakmicu, jer smo u fazi takmičenja kada je svaki meč važan", rekao je Dženkins za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde večeras putuju u Milano gde će u četvrtak od 20.45 igrati protiv Armanija, utakmicu 26. kola Evrolige. Zvezda je trenutno na sedmom mestu na tabeli skorom od 14 pobeda i 11 poraza, dok je Armani poslednji sa sedam pobeda i 18 poraza. U plej-of plasiraće se prvih osam ekipa.

Utakmicu će propustiti Stefan Jović, koji ponovo ima problema s povredom leđa i neće biti na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću u narednim danima.

Košarkaši Zvezde trenirali su danas u dvorani "Aleksandar Nikolić", jedini trening u Milanu obaviće na dan utakmice, a povratak u Beograd zakazan je za petak u večernjim časovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke