Džedi Osman će se boriti za NBA prsten naredne sezone

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.07.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net

Kako prenose turski mediji, reprezentativac te zemlje uskoro bi mogao da se preseli u SAD.

EPA/ADRIAN RUIZ DE HIERRO
EPA/ADRIAN RUIZ DE HIERRO

Povezane vesti

Košarkaš Anadolu Efesa je na NBA draft izašao 2015. godine, birala ga je Minesota kao prvog pika druge runde, ali je odmah prosleđen Klivlend Kavalirsima.

Ekipa iz Ohaja je odlučila da ga vrati u redove Efesa, gde se kalio minule dve sezone, a sada je izgleda došlo vreme da se turski reprezentativac okuša u najjačoj svetskoj ligi.

Naime, prema pisanjima "BeIN Sporta", Osman će potpisati trogodišnji ugovor sa Kavsima težak 8,5 miliona dolara.

Kavalirsi su navodno odustali od angažovanja Džamala Kroforda, kako su znali da za daleko manji novac mogu da dovedu Osmana, koji će pojačati konkurenciju na poziciji beka.

Džedi Osman je imao solidnu sezonu u dresu Efesa, u Evroligi je na 35 upisanih nastupa u proseku beležio 7,1 poena i 2,8 skokova po meču uz prosečnu uspešnost šuta za tri poena od 34%.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 12.07.2017
16:01

Momak iz svojevremeno reklame za sampon :) Nije bio toliko dobar za NBA, ko bi rekao, ali oni tamo nude velike novce i konstantno traze talente, koje za sezonu isporbavaju, pa gurnu u razvojnu, ili ih oslobode da se vrate ovde...ponasanje pijanih milionera bukvalno....

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 13.07.2017
12:15

NE! Nego uzimaju momke koji imaju PREDISPOZICIJE da mogu igrati tamo,e sad to sto ce vecina imati po mecu 2-7 minuta da pokazu sta znaju je druga stvar,ali je i realna jer ko bi dao vise od toliko minuta tipa Bogdanu pre Kleja ili Teu pre Pola? Ovako ako se pokazu na treningu i iskoriste minute na mecu,onda ih zadrze,ako ne samo ih vrate jer nisu kalibar za najbolju kosarku na svetu. Sto se Osmana samog tice,momak ima i sut i skok i pas i ulaz,ali kao da ima neku vrstu blokade u glavi,ako se sredi i ojaca,mislim da ce biti bar 15+ 7+ 7+ igrac.