Džanan Musa: ''Pionir je hram košarke, 'izginućemo' na terenu za titulu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.04.2017.
15:29
Izvor: Sportske.net, kkcedevita.hr

Mladi košarkaš bio je Cedevitin ''džoker'' u majstorici polufinala protiv Partizana, sada sa ogromnim motivom dočekuje duele sa Zvezdom u finalu.

BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS
BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS

Povezane vesti

Iako će biti oslabljena neigranjem povređenih Arapovića i Boutrajta, kao i bez suspendovanog trenera Veljka Mršića, ekipa Cedevite finalnu seriju plej-ofa protiv Crvene zvezde mts dočekuje veoma motivisano.

Oni u prve dve utakmice u Beogradu nemaju šta da izgube, a eventualni trijumf u Beogradu bio bi za njih veliki plus pre nego što se finalna serija preseli u Zagreb.

Junak pobede nad Partizanom Džanan Musa jedva čeka gostovanje u Beogradu, u ''hramu košarke', kako je nazvao dvoranu ''Aleksandar Nikolić''.

"Svaka utakmica je nova utakmica. Svaki igrač pokušava doprineti nešto novo u svakoj utakmici, ali u finalu je najbitnije da mi kao ekipa ostvarimo pobedu, a da svako od sebe da barem jedan delić u toj velikoj slagalici i da probamo barem jednu pobedu ostvariti u Beogradu. Ja ću se truditi da doprinesem najviše ekipi i to je najbitnije.

'Pionir' je hram košarke, koji je uvek ispunjen do poslednjeg mesta. Mi se radujemo što ćemo tamo igrati jer tamo je neverovatno igrati zbog te atmosfere i zbog toga što se igra protiv takvog kluba kao što je Crvena zvezda.

Jednostavno je tamo gušt igrati, pogotovo kad je finale. Mi ćemo, blago rečeno, izginuti na terenu da probamo uzeti naslov prvaka", izjavio je Musa, a prenosi klupski sajt.

Podsetimo, finalna serija počinje u ponedeljak od 19 časova, a drugi meč je već u utorak od 18:30h na istom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 09.04.2017
17:14

Evo ga i ovaj musavi poceo da preti, posto je napunio i odigrao tekmu karijere protiv Zagrebcana...neka, neka, kada ih pocistimo ima da pevaju....u 3 utakmice sa ovima i cao cao....

avatar
Sunday, 09.04.2017
15:40

Mnogo su se podigli u nebesa ovi. Nakon pobede nad Partizanom. Treba ih isto tako spustiti. U 3 utakmice. I cao zdravo.

avatar
juve_4ever
Sunday, 09.04.2017
18:11

pa nije to darusafaka pa da tek tako dobija i gazi...