Dvojica kandidata za novog predsednika Partizana - Ko je favorit?

Autor: Darko Mitrović
petak 16.06.2017.
10:50
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Posle jučerašnje izjave aktuelnog potpredsednika kluba Milana Iskrina da bi do kraja meseca trebalo da bude izabran novi predsednik Partizana, u medijima su već ''procurela'' i imena kandidata za tu poziciju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ovo leto moglo bi da bude prekretnica kada je dalje funkcionisanje Partizana u pitanju. Posle 13-godišnje dominacije crno-belih na domaćoj sceni, usledile su godine neizvesnosti kada je opstanak kluba u pitanju.

I sezona na izmaku protekla je bez osvojenog trofeja za Partizan, posle čega je započela serija odlazaka iz kluba, na svim nivoima, pa su sada crno-beli u potrazi i za novom predsednikom nakon ostavke Nikole Pekovića pre par dana.

Sinoć smo preneli izjavu potpredsednika Milana Iskrina da bi novi predsednik, kao i novi trener, trebalo da budu izabrani do kraja meseca.

''Kurir'' je danas otišao i korak dalje, sa najnovijim informacijama o imenima potencijalnih kandidata za upražnjeno mesto predsednika.

Pomenuti izvor navodi da su za sada u igri uspešni biznismen Andrej Jovanović, kao i Vojislav Jojić iz Dinamika.

Navodno je Jovanović ''prvi pik'' u ovom izboru, s obzirom da je i veliki navijač Partizana, ali je u prethodnom periodu odbijao ponude da se uključi u rad fudbalskog ili košarkaškog kluba iz Humske.

Ipak, više puta je pomagao hokejaše Partizana, pa se crno-beli nadaju da bi ovog leta konačno mogli da ga privole i da dođe na čelo Košarkaškog kluba u možda i sudbonosnom trenutku za Partizan.

O težini aktuelne situacije u klubu govori i to što je račun kluba ovog proleća dugo bio u blokadi zbog dugovanja prema bivšim igračima Branislavu Đekiću i Marku Čakareviću i da se sprema i prinudna naplata.

Takođe, duguje se i Draganu Milosavljeviću, Milenku Tepiću i još nekolicini igrača, kao i bivšem treneru Dušku Vujoševiću, kome još uvek nije isplaćen ukupan zaostali dug iz vremena dok je vodio crno-bele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salone
Friday, 16.06.2017
18:31

Stize Elzet Katanac

avatar
Partibrejker
Friday, 16.06.2017
14:13

Ružno mu ime,ovom Jovanoviću.

avatar
Poznavalac
Friday, 16.06.2017
11:22

klub je u najvecoj krizi u svojoj istoriji i sada na celo treba da dodje neko prepoznatljiv neko iza koga ce stati armija navijaca,neko ima od integriteta i nikako neko poput recimo vazure ili slicnih..

avatar
Peron
Friday, 16.06.2017
10:57

Daj te tog Grobara.. Pa kako bude

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
10:52

P.S. Jos jednom, Velibor...

avatar
Džon Rambo
Friday, 16.06.2017
12:16

Ej ne piše nigde Velibor već Andrej i Vojislav samo nešto pametuješ

avatar
Džon Rambo
Saturday, 17.06.2017
11:30

Nemoj molim te evo biću dobar

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
17:39

Nemoj da ti ja zalepim sljagu jednu, pavijane...

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
10:52

Ne znam ko je favorit, mozda i taj drugi, ali znam ko je jedino pravo resenje za nas, ovde dilema uopste ni ne postoji:-D