Durant van terena 4-6 meseci!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.03.2015.
20:34
Izvor: Sportske.net

Oklahoma Siti Tandersi potvrdili su u petak da Kevin Durant neće biti u stanju da pomogne ekipi u završnici sezone zbog povrede stopala koja zahteva operaciju i nešto dužu pauzu.

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Spekulisalo se tokom prethodnih nekoliko nedelja da oporavak Kevina Duranta ne teče po planu i da postoji objekitvna mogućnost da se do kraja sezone ne vrati na parket što se na žalost obistinilo.

Oklahoma Siti Tandersi izdali su u petak zvanično saopštenje u kojem se konstatuje da povreda Kevina Duranta iziskuje hiruški zahvat nakon kojeg period rehabilitacije traje od 4 do 6 meseci.

Specijalisti su potvrdili da je Durentova povreda uznapredovala i da fraktura metatarzalne kosti stopala ne može biti sanirana samo mirovanjem.

Zbog toga će početkom naredne nedelje krilni košarkaš Oklahome biti podvrgnut operaciji u Njujorku posle čega sledi pauza u trajanju od 4 do 6 meseci.

"Kevin će propustiti ostatak sezone 2014/2015 a očekuje se da se vrati redovnim aktivnostima u narednih 4 do 6 meseci" zaključuje se u saopštenju Tandersa.

Prvotimac Oklahome do sada je prosečno beležio 25.4 poena, 6.6 skokova i 4.1 asistencija pa nema sumnje da će se njegovo odsustvo i te kako osetiti u plej-ofu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke