Dule Podgoričanima: ''Da se vidimo u finalu!''

Autor: Beta Beta
nedelja 22.03.2015.
22:53
Izvor: Beta

Posle poraza Partizana u ''Morači'', trener crno-belih Duško Vujošević čestitao domaćinu, ali i naglasio da sudijski kriterijum nije bio ujednačen u finišu meča.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević ocenio je da je neuigranost dovela do oscilacija u igri njegovih košarkaša u porazu protiv Budućnosti, i poželeo je rivalu novi susret u plej-ofu.

"Čestitam Budućnosti na pobedu. Uvek su bili ozbiljan klub. Čestitam i treneru (Igoru) Jovoviću na odličnom rezultatu. Nedovoljna uigranost tima, koja proizilazi iz skorog dolaska plejmejkera je izazvala oscilacije u igri, pošto smo dva puta protivniku dozvoljavali serije, od 8:0 i 13:0", rekao je Vujošević novinarima u Podgorici.

Budućnost je slavila sa 85:79, a Partizan je tri minuta pre kraja vodio sa 79:72. Crno-beli će tako u polufinalu plej-ofa Jadranske lige igrati protiv Crvene zvezde, dok će Podgoričani ići na Cedevitu.

"Sudija apsolutno nije imao iste kriterijume u završnici. Bez obzira na to, želim Budućnosti da se plasira u finale plej-ofa i voleo bih da se tu ponovo nađemo. Želim im uspešan nastavak takmičenja", rekao je Vujošević.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke