Dule, možeš da dovodiš igrače!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.09.2014.
15:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaškom klubu Partizan NIS u utorak je ukinuta suspenzija Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) čime je šampion Srbije stvorio klimu za registraciju novajlija i dovođenje još jednog ili dva kvalitetna igrača.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Međunarodna federacija košarkaških asocijacija (FIBA) u utorak je na zvaničnom sajtu potvrdila da je šampionu Srbije ukinuta ranije izrečena zabrana registracije novih igrača.

KK Partizana našao se na udaru Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) zbog tužbe Jake Klobučara koji je potraživao sumu od preko 100.000 evra na ime dugovanja koje su crno-beli imali prema njemu.

Još uvek nije poznato da li su u Humskoj pristali da plate pomenutu sumu ili je postignut dogovor oko prvobitne sume od oko 30.000 evra koja predstavlja objektivnu visinu dugovanja prema Slovencu.

Jasno je samo da je BAT ukinuo izrečenu suspenziju i da će crno-beli do početka nove sezone moći da registruju dovedena pojačanja a što je još važnije, angažuju još jednog ili dvojicu kvalitetnih igrača o čemu je govorio i trener Duško Vujošević.

Partizan NIS je do sada angažovao Andreju Milutinovića, Janisa Kuzeloglua i Eda Murića a posle ovakve odluke BAT sigurno je da će pomenuta trojica biti na raspolaganju Dušku Vujoševiću za duel sa Solnokom na startu nove sezone u ABA ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke