Dule ima poruku za ''Grobare'', ali i za neke druge...

Autor: Darko Mitrović
subota 04.10.2014.
21:09
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaši Partizana, iako u oslabljenom sastavu, uspeli su večeras da zabeleže startnu pobedu u ABA ligi, a trener Duško Vujošević je svojim kratkim (ali jasnim) porukama, stavio do znanja koliko je zadovoljan partijom svojih igrača.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

I pored brojnih, dobro poznatih problema, košarkaši Partizana večeras nisu dozvolili da eventualnim neuspehom ''pokvare'' 69. rođendan crno-bele portodice.

Naprotiv, obradovali su sve svoje navijače i, bez obzira na osporavanja i sumnje, pokazali da i u ovakvom sastavu imaju čime da se pohvale.

Kako smo već i objavili, Partizan je slavio sa 60:55 na gostovanju Solnoku, a u prvoj reakciji posle meča, trener crno-belih Duško Vujošević je iz Mađarske uputio dve poruke - jednu onima koji su se kladili protiv Partizana, ili razmišljali da to učine, a drugu navijačima Partizana.

''Za 'pikolo' mondo i ostale: ne kladite se kada je u pitanju Partizan. Za Grobare: pozivam vas da u sredu ispunite Pionir na meču protiv Krke'', poručio je trener Partizana, a prenosi zvanični sajt kluba.

A koliko će meč protiv Krke biti važan, pokazuje i podatak da je slovenački tim večeras savladao možda i najvećeg favorita za titulu ove sezone, ekipu zagrebačke Cedevite.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke