Dule ga označio kao "lopova" - Sutra sudi Zvezdi!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.01.2016.
18:36
Izvor: Sportske.net

Španski arbitar kojeg je Duško Vujošević svojevremeno etiketirao kao "lopova", imenovan je za glavnog arbitra duela Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kubanj.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak dočekuju Lokomotivu Kubanj iz Krasnodara u okviru 5. kola TOP 16 faze Evrolige, a sudijski delegati poslali su u Beograd čoveka koji je svojevremeno dobio epitet "lopova" od strane Duška Vujoševića.

Glavni arbitar sutrašnje utakmice biće Španac Migel Perez Perez, a pomagaće mu Italijan Tolga Sahin i Estonac Are Haliko.

Navijači Partizana sigurno se sećaju Migela Pereza Pereza i utakmice sa Fenerbahčeom kada je Duško Vujošević otvoreno nazvao Španca lopovom.

"Ovaj Migel Perez je lopov. Oni što ih delegiraju su još gori od njega. Taj čovek nema veze sa košarkom. O njima ne sme ništa ni da se priča. Sudije su postale važnije i od trenera i od igrača. Ovo danas je sramota" rekao je pre dve godine Vujošević.

Ukoliko sećanje ljubitelja košarke ne seže do meča između Partizana i Fenerbahčea, podsetićemo da je Migel Perez Perez oštetio i Crvenu zvezdu Telekom pre manje od mesec dana.

Na startu TOP 16 faze, u poslednjoj sekundi duela Anadolu Efesa i Crvene zvezde Telekom Migel Perez Perez nije dosudio evidentan faul nad Maikom Cirbesom pa je domaćin slavio rezultatom 85:84.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cholic
Friday, 29.01.2016
10:38

Provali ga je dule

avatar
Dusan Vukasinovic
Thursday, 28.01.2016
22:54

U pravu je Dule. Opet sudija zbog kojeg nemamo skor 3-1 u evroligi...

avatar
Petronije
Thursday, 28.01.2016
19:37

A kog sudiju Dule nije nazvao lopovom?

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 28.01.2016
21:26

Pa tacno je da jedino nasi i jos neki klubovi nemaju pomoc sudija. Ako malo vise pratis El skoro da mozes da utvrdis redosled klubova kome su naklonjene sudije.