Dudin Efes u dobroj formi čeka duel sa Zvezdom

Autor: Boban Filipović
nedelja 27.12.2015.
18:27
Izvor: Sportske.net

Prvi rival jedinog sprskog predstavnika u top 16 fazi Evrolige u pobedničkom raspoloženju dočekuje okršaj sa šampionom Srbije i ABA lige.

hurriyet.com.tr
hurriyet.com.tr

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom će svoju prvu utakmicu u okviru top 16 faze Evrolige odigrati u IStanbulu protiv ekipe Anadolu Efesa, ekipe koja je danas tabeležila devetu pobedu u 12. utakmici turskog šampionata.

Puleni Dude Ivkovića trijumfovali su na gostovanju kod Ušaka rezultatom 84:77, a odlučujući kapital stekli su već u prvom kvartlau koji su dobili sa osam poena razlike.

Najbolji pojedinac u ekipi Efesa bio je Urugvajac Džejson Grejndžer sa 25 poena, a dvocifren košgeretski učinak imali su Čedi Osman koji je upisao 14 i Tomas Ertel sa 13 poena.

Anadolu Efes je u seriji dobrih rezultata, u prošlom kolu TBL lige je savladan gradski rival Fenerbahče, dok su pobede zabeležene i u polsednja tri kola preliminarne faze Evrolige, među kojima se posebno izdvaja ona nad Olimpijakosom u Pireju.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nekros77
Sunday, 27.12.2015
21:06

Dva atipicna centra Tyus i Dunston, brze 4 i dobri suteri, krila i bekovi veoma, veoma, opasni, dva odlicna vrhunska pleja i trenercina na klupi!! Jos kad se vrati Krstic od povrede!

avatar
Maestro_(Chelsea)
Sunday, 27.12.2015
19:33

Jaki su imaju strasno dobru ekipu ali mi se ne plasimo idemo po pobjedu u istambul za Markaa Ivkovicaa!!!!