Duda se vratio u KS Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.06.2016.
13:36
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije vratio se u Košarkaški savez Srbije kao član Skupštine koji će braniti interes Udruženja trenera.

anadoluefessk.org
anadoluefessk.org

Povezane vesti

Skupština Košarkaškog saveza Srbije u buduće će biti pojačana proslavljenim košarkaškim stručnjakom Dušanom Ivkovićem koji će u najvišem telu srpske kuće košarke zastupati interese Udruženja trenera, prenosi "Blic".

Dugogodišnji košarkaški poslenik nije bio uključen u rad KS Srbije od trenutka kada je napustio klupu seniorske reprezentacije zbog obaveza u Efesu.

Proslavljeni košarkaški trener zameniće u Skupštini Milana Josića i nema sumnje da će povratak Dušana Ivkovića dodatno ojačati KS Srbije koji je za vreme mandata Dragana Đilasa beležio odlične rezultate.

Podsećamo da je Dušan Ivković kao selektor predvodio Jugoslaviju i Srbiju u dva navrata, a sa Dudom na čelu naš nacionalni tim je stigao do medalja na najvećim takmičenjima poput Olimpijskih igara, Mundobasketa i Evrobasketa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Sunday, 26.06.2016
14:39

Ne bi bilo lose da se prenese sta je Duda legenda izjavio za kretena blesica...

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Sunday, 26.06.2016
16:09

Ono što je Vujošević godinama pričao je izgleda došlo u glavi nekim ljudima. To je samo dokaz da je Vujošević najhrabriji ili najpametniji ili i jedno i drugo.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Sunday, 26.06.2016
16:59

I jedno i drugo, ali mozda cak i vise to prvo nego ono drugo, a vise ni ne znam da li je to bolje...