Duda Ivković hvali Zvezdu, jednog igrača je posebno izdvojio!

Autor: Beta Beta
utorak 29.12.2015.
14:42
Izvor: Beta

Najavljujući meč prvog kola Top 16 faze Evrolige, trener Efesa Dušan Ivković je izneo niz pohvala na račun rivala, svestan da njegov tim očekuje težak dvoboj.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Efes će sutra dočekati Zvezdu u prvom kolu Grupe E Top16 faze Evrolige.

"Kao i u svim uvodnim utakmicama velikih takmičenja, biće veoma teška utakmica. Igraćemo protiv ozbiljnog protivnika, koji je najpozitivnije iznenađenje Evrolige", rekao je Ivković uoči utakmice u Istanbulu.

Ivković je kazao da su crveno-beli odlično vođeni trenerom Dejanom Radonjićem i da su svi igrači srpskog kluba značajno napredovali tokom sezone.

"Zvezda ima mlade igrače sa ogromnim potencijalom, poput Marka Gudurića, koji je bio ključan protiv Real Madrida", naveo je srpski stručnjak.

On je dodao da je ekipa Efesa imala tešku nedelju.

"Igrali smo sa teškim protivnicima u turskom prvenstvu i pobedili smo u Ušaku, što je teško gostovanje, tako da očekujem tešku utakmicu u sredu", rekao je Ivković.

Košarkaš Efesa Doguš Balbaj kazao je da je turski klub ostvario cilj plasmanom u Top16 fazu i da sledi teži period.

"Borićemo se za svoj drugi cilj, što je plej-of. Svaka utakmica u Top16 fazi će biti dragocena. Prvo ćemo igrati protiv Zvezde i moraćemo da budemo veoma koncentrisani ako želimo da pobedimo pred svojim navijačima", kazao je Balbaj.

Utakmica između Efesa i Zvezde igraće se u sredu od 18.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy88
Tuesday, 29.12.2015
16:03

sutra Zvezda igra protiv najboljeg trenera Evrope svih vremena.Bice paklena atmosfera i nadam se sjajna utakmica.Konacno igraci Zvezde mogu uzivati u utakmici i odigrati je bez ikakvog pritiska.Nadam se da ce Huertel odigrati losu utakmicu, jer ako ga krene....pa covjek igra kao posjednut zadnjih 3-4 mjeseca!

avatar
the NormalOne
Tuesday, 29.12.2015
15:51

Guduric mora da pocne tekmu:Jovic-Guduric-Simonovic-Miler-Cirbes,inace Kinzi umesto Simona kad bude spreman.