Drž' se Zvezdo, pobeda je OGROMAN korak ka Top 8! (19:30)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.03.2016.
09:47
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju po treći put u Top 16 fazi u Istanbulu, do sada su zabeležili dva poraza, a pobeda u ovom duelu protiv Fenerbahčea bi mnogo značila timu Dejana Radonjića.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Sve je na Crvenoj zvezdi do kraja ove faze Evrolige.

Ukoliko želi da prođe među osam najboljih u Evropi, četa Dejana Radonjića večeras NE mora da savlada Fenerbahče, ali bi pobeda protiv turskog tima i prošlogodišnjeg učesnika F4 Evrolige bila izuzetno značajna.

Utakmica u Istanbulu je pravi ispit za Crvenu zvezdu, posebno ako imamo u vidu da je Fener ekipa koja je možda i u najboljoj formi u Evropi u ovom trenutku.

Svi su složni u Crvenoj zvezdi da ekipa Želja Obradovića (koja je doživela poraz u top 16 fazi prvi put prošle nedelje protiv Panatinaikosa) nije nepobediva i da se protiv njih može igrati i na gostujućem terenu.

U dosadašnjem delu Evrolige Fener i Zvezda su se sastali tri puta, a sva tri puta je bila bolja ekipa iz Turske. Podatak da domaći nisu izgubili 16 uzastopnih mečeva na svom terenu dovoljno govori u prilog tome ko je večeras favorit.

Počinje večeras od 19:30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke