Drama u Atini, PAOK prokockao šansu protiv Saletovih ''Zelenih''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.12.2015.
19:05
Izvor: Sportske.net

Derbi devetog kola šampionata Grčke, između Panatinaikosa i PAOK-a opravdao je očekivanja. Vodila se velika borba, a Đorđevićev tim je na kraju ipak uspeo da se domogne i devetog uzastopnog trijumfa.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Panatinaikosa i dalje su jedina neporažena ekipa u prvenstvu Grčke. Atinski ''Zeleni'' su večeras pred svojim navijačima savladali solunski PAOK rezultatom 70-69 i tako upisali i deveti trijumf u isto toliko odigranih mečeva.

Posle ravnopravnog prvog poluvremena, u nastavku su gosti iz Soluna uspeli da steknu nešto ozbiljniju prednost, pa su tako u 36. minutu meča vodili sa 65-58.

Činilo se da je Panatinaikos na pragu prvog poraza, ali je u finišu usledio preokret, čemu  su doprinela i čak tri promašena slobodna bacanja gostujućih košarkaša u poslednjem minutu meča.

Atinjane je do novog trijumfa predvodio Kalates sa 19 poena, Gist je upisao 18. Srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić je postigao tri poena i 12 skokova, a Miroslav Raduljica je meč završio sa četiri poena, koliko i bivši košarkaš Partizana Saša Pavlović.

Kod gostiju, Tepić i Duvnjak po tri poena, a doskorašnji centar Crvene zvezde Telekom Sofoklis Skorcijanidis je meč završio sa 11 postignutih poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke