Dragićević: "Zvezda u prednosti zbog duže klupe"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.12.2015.
20:22
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Tadija Dragićević tvrdi da crveno-beli u Podgoricu dolaze da pobede a kao najveću prednost šampiona Srbije vidi 'dugu klupu'.

abaliga.com/BudućnostVOLI
abaliga.com/BudućnostVOLI

Povezane vesti

Poslednja utakmica 15. kola regionalne košarkaške lige ujedno će biti najinteresantnija pošto se radi o derbiju između aktuelnog šampiona i trenutnog lidera na tabeli.

Jedan od najvećih aduta domaće Budućnosti trebalo bi da bude i Tadija Dragićević, bivši prvotimac Crvene zvezde Telekom koji tvrdi da je najveća snaga šampiona Srbije 'dugačka klupa' i razrađen sistem.

"Oni su već u sistemu tri, četiri godine sa Radonjićem i napravili su dobar sistem u odbrani, koja im je kvalitetna svih 40 minuta i na tome baziraju svoju igru. Dobro su popunjeni na svim pozicijama, imaju dugačku klupu, što im donosi dosta prednosti" rekao je Dragićević.

Momak koji je boje Crvene zvezde Telekom branio u dva navrata poručuje da to što su crveno-beli pobedili Bajern i obezbedili plasman u TOP 16 fazu Evrolige ne znači da u Podgoricu dolaze bez rezultatskog imperativa.

"To ih neće opustiti da ovde dođu i odigraju lagano, jer će ovde doći dosta rasterećenije, što može biti mač sa dve oštrice za nas. Da su izgubili od Bajerna, došli bi ovde sa moranjem da dobiju" poručuje Dragićević.

Utakmica 15. kola regionalne košarkaške lige između Budućnosti i Crvene zvezde zakazana je za ponedeljak od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke