Dragićević završio sezonu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.04.2016.
15:48
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Tadija Dragićević završio je sa igranjem takmičarskih mečeva u sezoni na izmaku pošto ga je komesar crnogorske Erste lige suspendovao do kraja šampionata zbog udaranja sudije.

abaliga.com/BudućnostVOLI
abaliga.com/BudućnostVOLI

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača u minuloj sezoni regionalne košarkaške lige neslavno je završio takmičenje u crnogorskom šampionatu.

Tadija Dragićević je zbog udaranja sudije Vladana Šundića na utakmici sa Jedinstvom iz Bijelog Polja kažnjen zabranom igranja svih utakmica do kraja šampionata!

Srpski košarkaš izjavio je za "Vijesti" da nije udario sudiju već mu je "naslonio ruke na obraze", ali je komesar crnogorske košarkaške lige bio neumoljiv.

Pored zabrane igranja Tadiji Dragićeviću je izrečena i novčana kazna u iznosu od 5.000 evra a kompletan predmet biće prosleđen Disciplinskoj komisiji KS Crne Gore.

Ovakav epilog ukazuje na to da Tadija Dragićević neće biti u prilici da pomogne ekipi u borbi za odbranu trofeja što je svakako veliki hendikep za Budućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Susaeta
Monday, 11.04.2016
17:57

Pa i jeste u pravu, bio sam na utakmicu. Samo ga je blago ufatio za vrat, nije uopste udario sudiju. Ali to nista ne opravdava njegovo ponasanje!

avatar
3x3
Monday, 11.04.2016
17:47

Mala je ovo kazna za tako bahato i umisljeno (nazvacu to) ponasanje.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 11.04.2016
15:59

Pocinjem da mislim da je ovo namjerno uradio jer zeli na odmor :D

avatar
pista97
Monday, 11.04.2016
15:49

Trebalo ga je vise kaznit,napacenko..