Dragić: "Drugačije je, igra se u Srbiji"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.12.2015.
18:50
Izvor: Sportske.net

Slovenački reprezentativac i prvotimac Himkija Zoran Dragić rekao je da će sutrašnji duel sa Crvenom zvezdom Telekom u potpunosti biti drugačiji u odnosu na prvi koji je odigran u Moskvi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Himkija u petak gostuju šampionu Srbije u okviru utakmice 8. kola grupne faze Evrolige koja bi za obe ekipe mogla da ima presudan značaj kada je borba za plasman u TOP 16 fazu u pitanju.

Prvi međusobni susret dva tima odigran je u Podmoskovlju a Himki je slavio sa ubedljivih 91:53. Komentarišući predstojeći meč slovenački reprezentativac Zoran Dragić priznao je da niko ne očekuje lagan posao u "Pioniru".

"Znamo da nas očekuje jako teška utakmica protiv ekipe koja ima ogromnu podršku kada igra u Beogradu, ali smo fokusirani na to da moramo da pobedimo" rekao je Dragić.

U odnosu na prvu utakmicu koja je odigrana 30. oktobra Crvena zvezda Telekom može da računa na Kvinsija Milera i Markusa Vilijamsa koji prave ogromnu razliku na parketu.

"Zvezda u sutrašnju utakmicu ulazi u mnogo boljem raspoloženju. Promenili su način igre u odnosu na prvu utakmicu, a verujem da nas čeka potpuno drugačiji meč u odnosu na onaj u Moskvi, posebno zbog toga što se igra u Srbiji" zaključio je Dragić.

Posle sedam odigranih utakmica Himki drži drugu poziciju na tabeli grupe "A" sa skorom 4-3, dok se Crvena zvezda Telekom sa tri pobede i četiri poraza nalazi na četvrtom mestu.

Utakmica 8. kola grupne faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Himkija igra se u petak, 4. decembra od 20 časova u hali "Pionir".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke