'Dopunska nastava' - Evo ko je poslednji napustio današnji trening "Orlova"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.07.2016.
12:37
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaši odradili su poslednji trening pred večerašnji duel sa Angolom, a evo koje poslednji ostao na parketu i radio na tehnici šuta sa linije penala.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Košarkašku reprezentaciju Srbije večeras od 18 časova očekuje druga utakmica grupne faze takmičenja na Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu, a protivnik "Orlova" biće selekcija Angole.

Uobičajeni trening na dan utakmice "Orlovi" su odradili od 11 do 12 časova nakon čega su se povukli sa terena na koji se vraćaju za nešto više od četiri sata.

Među igračima koji su poslednji napustili teren bili su Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić i Nemanja Bjelica, ali je na "dopunskoj nastavi" ostao jedan od članova šampiona Srbije.

Kada su se svi povukli sa parketa kako bi na teren izašli reprezentativci Češke, Nemanja Dangubić je ugrabio dodatnih nekoliko minuta za rad na tehnici šuta sa linije penala.

Sa Nemanjom Dangubićem radio je pomoćni trener Goran Bjedov, a potom su se obojica uputili u svlačionicu pošto su reprezentativci Češke krenuli sa radom.



Video klipove u kojima možete videti šta se sve dešavalo na današnjem treningu reprezentacije Srbije možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke