"Doniraj i dominiraj" - Počela akcija Zvezdinih navijača

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.05.2017.
14:43
Izvor: Sportske.net

KK Crvena zvezda je danas saopštio da je pokrenuta inicijativa pristalica kluba iz zemlje i inostranstva.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Veliki broj pristalica Crvene zvezde MTS je kontaktirao ovaj klub u nameri da se pokrene akcija po imenu "Doniraj i dominiraj".

Radi se o akciji u kojoj brojne pristalice Crvene zvezde žele da doprinesu klubu tako što će donirati određena sredstva.

"Klub se na prvom mestu zahvaljuje svima koji i na ovaj način žele da iskažu privrženost Crvenoj zvezdi, i na prvom mestu poverenje u ono što KK Crvena zvezda mts radi, kroz svoj sistem, rad na terenu, od senirske pa do najmlađih kategorija, kao i osvojenih trofeja i transparentnog poslovanja.
 
Od petka 26.05.2017 pa ubuduće, na molbu naših pristalica, na zvaničnom sajtu kluba su postavljena dva računa (dinarski i devizni)
", stoji na sajtu Crvene zvezde.

Nije tajna da Crvena zvezda ima dugovanja, ali se sve to drži pod kontrolom prvog čoveka kluba, Nebojše Čovića.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Friday, 26.05.2017
16:10

A nas ste ismevali kada smo pravili slicnu akciju.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 26.05.2017
15:47

Ima jedna dobra, "drzavno favorizanje partizana, stvorilo je armiju do smrti odanih navijaca Crvene Zvezde -i ta armija sada uzvraca udarac i gradi stubove kluba, udara cvrste temelje dominacije. Istorija se gradi upravo na ovaj nacin. Juce temelj, danas kuca, sutra citadela.

avatar
Markо Đorđević
Friday, 26.05.2017
15:47

Ali kako to Zvezdi treba pomoc ? Pa mi smo drzavni projekat ? :o Sramota sta klub koji cuda pravi sa najmanjim budzetom u Evroligi mora da radi da bi preziveo dok pravi drzavni projekat igra ligu sampiona u kojoj nema nijednog sampiona i ima tri drzavna sponzora.

avatar
svojnasvome
Friday, 26.05.2017
15:43

Xaxa kakva sprdacina od izjave....cokiju treba para...opa ...pa kome da doniraju cz il cokiju? Selekcija rad trofeji????? Koji trofeji koje legende imate ..cokija????? Koje nlarje selekcije...fmoa??? Kolko zamena teza i vredjanje inteligencije kole normalnih koji samo prate i pamte duze od mesec dana unazad

avatar
Old_school
Friday, 26.05.2017
19:06

Ma nije valjda da se tvoja inteligencija ovim vredja?!

avatar
Arsenal4ever
Friday, 26.05.2017
15:43

To je dobra ideja ako partizan ili zvezda imaju bar milion navijaca svako od njih mjesecno moze donirati 1 evro to znaci milion evra mjesecno ili 12 miliona godisnje i to je vise nego dobar budzet.

avatar
Friday, 26.05.2017
17:09

pa pola ovih sa foruma tipa Marko Djordjevic , Nemanja Vidic , papan iz Podgorice , itd , nemaju ni jedan dinar u dzepu a kamoli evro ... klosari i neradnici

avatar
Markо Đorđević
Friday, 26.05.2017
19:40

Sta je tebi Marko Djordjevic uradio pa moras indirektno da ga vredjas , to je cudo :D nSlikaj se sa salom, to ce pomoci kk partizai u uvek neugodnoj borbi sa belgijskim Golden Stejtom sledece sezone. :)nI pitanje za redakciju, zasto pustate da vredja ovako javno a meni ne pustate obicne komentare ?