Doček šampionki Evrope! (UŽIVO)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.06.2015.
20:02
Izvor: Sportske.net

Veliki broj građana okupio se na platou ispred Skupštine grada Beograda da pozdravi naše najbolje košarkašice, koje su sinoć u Mađarskoj ostvarile istorijski uspeh - titulu prvakinja Evrope!

Beta/
Beta/

Povezane vesti

Istorijski trijumf nad Francuskom u finalu Evropskog prvenstva (76-68) i direktan plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru više su nego dovoljan razlog da večeras svečano dočekamo naše heroine, na čelu sa selektorkom Marinom Maljković, kapitenom Milicom Dabović i najboljom košarkašicom Evropskog prvenstva Anom Dabović.

Kao i pre sedam dana na istom mestu, kada smo slavili uspeh naših mladih fudbalera, šampiona sveta, i večeras se ispred Skupšine Beograda okupilo na hiljade građana.

Zvanični program počeo je oko 20 časova i 30 minuta, kada su na balkon Skupštine grada počele da izlaze šampionke Evrope, sa KRUNAMA na glavama.

Prava euforija nastala je kada su na balkon izašle MVP Evropskog prvenstva Ana Dabović, a onda i kapiten ekipe Milica Dabović.

Na kraju, pred okupljene izlazi i selektorka Marina Maljković.

Ona se zatim, posle odslušane himne ''Bože pravde'', obratila navijačima, a za njom i Danijel Pejdž, Jelena Milovanović, Ana Dabović, koja je izrazila nadu da će se sa navijačima i sledeće godine, posle Rija naći na istom mestu.

Mikrofon je na kraju uzela kapiten Milica Dabović, koja je poručila da je najponosniji kapiten jedne reprezentacije, a onda najavila i započela šampionsku žurku na balkonu Skupštine grada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke