Đorđevićev Bajern zove Novickog

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.10.2016.
10:43
Izvor: Sportske.net

Nemac koji je ostavio najdublji trag u istoriji NBA lige dobio je otvoren predsednika minhenskog Bajerna da se priključi klubu.

BETA/AP Photo/Darren Abate
BETA/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

Legendarni nemački košarkaš Dirk Novicki (38) uskoro bi mogao da se priključi minhenskom Bajernu pošto je predsednik kluba Uli Henes otkrio da su krilnom centru Dalasa vrata nemačkog giganta uvek otvorena.

Bivši predsednik Bajerna koji se jedini kandidovao za tu funkciju na predstojećim izborma, otkrio je za "Bild" da je malo verovatno da Dirk Novicki zaigra za taj nemački klub, ali da bi nakon povlačenja mogao da preuzme neku od funkcija.

"Dirk je dobrodošao ukoliko želi funkciju u klubu nakon završetka igračke karijere. Kao igrača ne možemo da ga priuštimo sve i da uložimo kompletan godišnji budžet od 10 miliona evra u njegovu platu" objasnio je Uli Henes.

Jedan od planova Ulija Henesa kada je košarkaški klub u pitanju tiče se organizacije spektakla na "Alijanc Areni" u momentu kada Bajern oformi kvalitetan tim.

Zamisao je da neki od NBA klubova gostuje Bajernu na velelepnom zdanju u Minhenu i da košarkaška utakmica bude odigrana pred više od 60.000 ljubitelja ovog sporta.

Što se tiče Dirka Novickog, nemački internacionalac potpisao je tokom minulog leta novi dvogodišnji ugovor sa Dalasom uz opciju završetka saradnje nakon godinu dana ukoliko odluči da se povuče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 12.10.2016
12:11

ovo bi bilo odlicno....po meni najbolji stranac koji je igrao u NBA ligi :D njega ne mozes cuvati...da se vrati pa da pred kraj karijere uradi nesto i u evropi.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
10:46

Nemackog giganta?! Alba je jedini veliki klub u Nemackoj uz B. Leverkuzen i mozda Bamberg/Brose, mozda je cak i gigant za njihove prilike, ali to je sve.