Đorđević: "Zvezda nas energijom odnela sa terena"

Autor: Beta Beta
petak 11.03.2016.
23:27
Izvor: Beta

Strateg Panatinaikosa ocenio je da su košarkaši Crvene zvezde Telekom pokazali veću energiju tokom trećeg perioda utakmice i da su zahvaljujući tome "odneli njegov tim sa terena".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Panatinaikosa Aleksandar Đorđević rekao je da je njegova ekipa večerašnjim porazom od Crvene zvezde Telekom propustila priliku da napreduje na tabeli grupe "E" u TOP 16 fazi Evrolige i da je beogradski tim pobedio zahvaljujući većoj želji u trećoj četvrtini.

"Zvezda nas je snagom, uz navijače i velikom energijom odnela sa terena u trećoj četvrtini. Zvezda je izašla sa većom energijom i željom u tom periodu i to je rezultiralo tako kako je rezultiralo", rekao je Đorđević novinarima posle utakmice u Beogradu.

Panatinaikos je i drugi put poražen od Crvene zvezde Telekom u TOP 16 fazi Evrolige. U 10. kolu u "KombankAreni" večeras je bilo 69:67, čime su se crveno-beli izjednačili sa Panatinaikosom uz bolji međusobni skor.

"Propustili smo dobru priliku da napravimo pomak u grupi, ali u ovakvim utakmicama ne smete ni pet minuta da spustite gard, tako ne može da se dobije u Evroligi", kazao je trener grčkog kluba.

Aleksandar Đorđević je bio nezadovoljan suđenjem i činjenicom da je Zvezda izvela 35 slobodnih bacanja, a njegova ekipa samo 18.

"Ne smatram da je sudijski kriterijum uticao na ovu pobedu, ali to je podatak zbog kog moramo da stavimo prst na čelo i vidimo kako i zbog čega", rekao je Djordjević.

Trener Panatinaikosa je zahvalio Zvezdinoj publici na dočeku u Areni.

"Zahvalio bih publici na dočeku, bez obzira na to što su pokušali glavom da me poremete, ali srce ih je izdalo pa su onda odustali", dodao je Djordjević.

Đorđević je odbio da govori o reprezentaciji Srbije, čiji je selektor, a kako je rekao, to će ostaviti za drugi put.

Košarkaš grčkog kluba Eliot Vilijams čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Utakmicu su obeležile jake odbrane, bilo je teško postizati poene. Nismo bili dobri u trećoj četvrtini, vratili smo se u poslednjoj, ali to nije bilo dovoljno da uradimo nešto više. Sve čestitke pobedniku", rekao je Vilijams.

Panatinaikos će u sledećem kolu dočekati Lokomotivu Kubanj, dok će Zvezda gostovati Unikahi u Malagi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro_Chelsea(Sic)
Saturday, 12.03.2016
02:31

Ne boli tebe Sale ovaj poraz koliko boli obradovica

avatar
bagra
Saturday, 12.03.2016
11:23

Pre bih rekao da obradovica boli nesto drugo.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 12.03.2016
20:28

Koliko ga boli to drugo je pokazao kad je finansijski pomogao partizan pre neki mesec