Đorđević u ponedeljak saopštava spisak za EP

Autor: Beta Beta
petak 16.06.2017.
13:32
Izvor: Beta

Uskoro ćemo znati na koga računa Sale!

Epa/Lukas Schulze
Epa/Lukas Schulze

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević u ponedeljak će saopštiti spisak kandidata za ovogodišnje Evropsko prvenstvo.

Srbija će na šampionatu Evrope igrati u Grupi D u Istanbulu zajedno sa selekcijama Turske, Rusije i Letonije, Belgije i Velike Britanije.

Kao i svakog leta, i ovog je najaktuelnija tema Boban Marjanović, a više o tome čitajte OVDE.

Evropsko prvenstvo održava se od 31. avgusta do 17. septembra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 16.06.2017
15:27

Najbitnije je videti sa Jovicem (pa i Simonovicem) u kakvom je stanju, da li moze dati 100% na prvenstvu, ako ne pustiti ga da se odmori, zbog njega, da ne bi doslo do povrede i da ne bi ugrozio karijeru. Svi znamo Jorovicu i Nemanji Krsticu u kom pravcu im je otisla karijera posle reprezentacije. A spisak ko spisak bice dosta imena, a po meni pored srebrnih olimpijaca i igraca koji mogu uci u 12. (Milosavljevic, Lucic, Marjanovic, Lazic,..), treba pozvati i dosta mladjih igraca gde ce se pokazati da se racuna na njih u buducnosti, ali i igrace koji su imali dobre sezone, a mala verovatnoca je da ce biti u 12. i nagraditi ih za to (Covic, Davidovac, Cakaravic,...)

avatar
R E V O L T
Friday, 16.06.2017
13:49

Ako ne budu igrali ni Bjelica, ni Jokic, ovako: Teodosic, Jovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Simonovic, Lucic, Macvan, Kuzmic, Musli, Marjanovic. Radicevic, Peno, Paunic, Lazic, Guduric, Todorovic, Zagorac, Jelovac, Mitrovic/Bircevic/Nikola Jankovic, Raduljica, Stimac, Milutinov.