Đorđević: "Treba da budemo pošteni, ovo je trening"

Autor: Pavle Knežević
subota 12.08.2017.
23:17
Izvor: Sportske.net

Selektor ostao čvrsto na zemlji posle sjajnog nastupa Srbije na Trofeju Beograda.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević čvrsto je ostao na zemlji posle današnje sjajne igre i ubedljive pobede nad Grčkom na Trofeju Beograda, rekavši da su ovo ipak samo pripreme.

"Rekao sam igračima u svlačionici da je sutrašnja utakmica jako važna, protiv fizički spremne Crne Gore. Mislim da je Grčka danas malo osetila umor od sinoć. Treba da budemo pošteni o svemu i ne gledati ni rezultat, ni statistiku. Ovo je trening, spremamo se, na putu smo ka normali", rekao je Đorđević posle meča.

Srbija je večeras pobedila Grčku sa 93:61, potpuno je nadigravši u svim segmentima igre.

"Vidim energiju, pristup, odbrambeni pristup, sve ono što nas je krasilo. Idemo dalje, ovo je već karakter ove ekipe, ne smemo da spustimo gard", kazao je selektor.

"Ne treba gledati 40 minuta ove utakmice, samo jedan manji period. Prvo poluvreme je bilo dobro, a posle su to bile petorke koje mislim ni na treningu nisu odigrale ni pet na nula. Treba samo ići dalje, zaboraviti ovo danas, razmišljati o sutrašnjem danu. Voleo bih da sutra bude teža utakmica, da osetimo kako se igra na jednu loptu. Ali, mi imamo jednu karakteritiku - ovi momci igraju košarku na ovakav način. To može samo da me raduje, skidam kapu momcima", rekao je Đorđević.

Bogdan Bogdanović je takođe bio kratak.

"Hvala našoj publici što je došla u ovolikom broju. Ušli smo sa dobrom energijom, počeli dobro, verovatno i oni malo umorni, tako da smo to iskoristili. Odlično trčali i igrali odbranu. Sutra treba da igramo sa istom energijom", rekao je Bogadnović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Sunday, 13.08.2017
10:02

dobro je bilo sinoc Sale, samo vrati zeni te naocale :D

avatar
R V T
Sunday, 13.08.2017
08:54

Ova fotka:-D Hoce li otpasti Bogdanovic, Milosavljevic, Lucic i Macvan? :-D Ima dosta takvih komentara za prvu trojicu (da, cak i za Bogdana) pa me zivo zanima da li je te ljude makar malo sramota sto pisu na takav nacin?

avatar
nemam pojma
Sunday, 13.08.2017
01:16

Kakva šteta da su još u KKP uništeni povredama Veličković, Tripković, Tepić, Lučić, Milosavljević. Da du svi potpuno zdravi, to bi bila ekipa koja bi igrala lako i sa Amerima. Možda ne bi pobedili, ali bi ih dobro namučili. Ostali ne bi bili ni blizu. Zamislite šutere TRIPKOVIĆ-BOGDANOVIĆ, KC Bjelica-Veličković uz Jokića, Radulju i Bobija, na trojci Luču i Zagorca! Da, Zagorac će biti novi vanzemaljac, videćete! I Vasa je mnogo napredovao na pleju, ipak je on momak koji ima glavu! Baš inteligentan momak.