Đorđević razmišlja o naknadnim pozivima

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.07.2014.
15:59
Izvor: Sportske.net

Problemi sa povređenim igračima doveli su selektora reprezentacije Srbije u poziciju da razmišlja o mogućnosti naknadnog pozivanja još dvojice igrača.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se na Kopaoniku za predstojeće Svetsko prvenstvo u Španiji ali vesti koje stižu iz baze "Orlova" nisu onakve kakve bismo svi želeli da čujemo.

Ognjen Kuzmić je u četvrtak doputovao u Srbiju i odmah pozvao selektora kako bi mu objasnio da zbog povrede neće moći da se priključi ekipi. Centar Golden Stejta došao je u petak na Kopaonik ali samo da bi se pozravio sa igračima i porazgovarao sa selektorom Đorđevićem.

"Kuzmić je pretrpeo stres frakturu fibule koja zahteva tri do četiri nedelje mirovanja. Pregledaće ga i doktor Radovanović, ali minimalni su izgledi da Kuzmić može da konkuriše za najbolji sastav" sa žaljenjem je konstatovao selektor.

Da nevolja bude veća ni Nemanja Dangubić ne uspeva da uđe u normalan trenažni proces zbog povrede kolena a ako se tome doda i podatak da i Vladimir Lučić ima istih problema ne čudi što selektor razmišlja o mogućnosti da naknadno uputi poziv još nekom igraču.

"Videćemo... Analiziramo i razmišljamo na tu temu" kratko je poručio Đorđević.

Jedina lepa vest je da je Vladimir Micov obavio dodatne analize krvi u Raškoj i da su rezultati dobri, što znači da doskorašnji član CSKA iz Moskve može da se uključi u trenažni proces.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke