Đorđević nasleđuje Ivkovića?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.04.2016.
17:43
Izvor: Sportske.net

Pominjalo se to istog dana kada se Duda Ivković rastao sa Efesom da bi klub mogao da preuzme Saša Đorđević, sada su priče intenzivirane.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon što je dobio otkaz u Panatinaikosu, pominjalo se da bi Aleksandar Đorđević mogao da preuzme turski Efes, a te priče su bile sve više i više spominjane nakon što je Dušan Ivković napustio istanbulski klub.

Danas je veoma burno u Istanbulu kada se radi o košarci, prvo je javljeno da je Efes Pilsen napustio Nenad Krstić, a sada se ponovo govori da je Aleksandar Đorđević glavni kandidat za mesto trenera tog kluba.

Ono što je definitivno, do kraja ove sezone Đorđević neće sesti na klupu Efesa, a njegov naredni zadatak jeste reprezentacija Srbije koju bi trebalo da pripremi dobro za kvalifikacioni turnir u Beogradu.

Dušan Ivković se rastao sa Efesom jer njegov predsednik nije imao sluha za njegove zahteve, došlo je i do teških reči na samom kraju ove saradnje.

Mislite li da je Đorđević pravo rešenje za Efes?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Thursday, 28.04.2016
19:07

Ne znam da li je Djordjevic pravo resenje za Efes,ali sam siguran da je Efes prava stvar za Djordjevica.Nastavlja trenersku karijeru na visokom nivou,ceka ga opet Evroliga.Smatram da ce sigurno imati bolju sezonu u Efesu,jer ce se tesko Turcima ponoviti ovako losa evroligaska sezona.

avatar
Surovi
Thursday, 28.04.2016
18:34

Ja sam mislio da ce Radonjic :(