Đorđević: "Krivo mi je, gorim iznutra"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.08.2015.
11:41
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević još uvek ne može da se pomiri sa onim što se prethodnih dana dešavalo vezano za "slućaj Bobi", ali tvrdi da će zarad uspeha ekipe morati da povrati mir i prestane da razmišlja o onome što ne mo

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za Evropsko prvenstvo bez Bobana Marjanovića kojem je San Antonio zabranio odlazak na kontinentalnu smotru zbog navodnog rizika od povrede.

Sve ono što se prethodnih dana izdešavalo vezano za Bobana Marjanovića duboko je povredilo selektora "Orlova" Sašu Đorđevića koji ne krije da se još uvek izjeda zbog činjenice da je ostao bez važnog igrača.

"Nažalost, očekivao sam ovakav ishod, mene to nije iznenadilo, iako sam proteklih dana mnogo o svemu razmišljao" kazao je Đorđević za "Sport" i dodao,

"Zato mi je mnogo krivo, pa sam ljut i na sebe što iznutra gorim. Mada znam da će me proći, jer je veliki posao i cilj pred nama" rekao je selektor "Orlova".

Uprkos tome što je predsednik KSS Dragan Đilas zatražio od San Antonija da razmotri svoju odluku selektor se više ne nada pozitivnom ishodu pa posle svega poručuje da bismo morali malo drugačije da razmišljamo.

"Voleo bih da prestanemo da uterujemo klipove u sopstvene točkove. Daj jednom da to uradimo onima koji su sa druge strane, rivalima" zaključio je Đorđević.

Reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za Eurobasket a naredna faza podrazumeva odigravanje dve kontrolne utakmice na turniru u Francuskoj koji je zakazan za 7. i 8. avgust.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
33
Friday, 07.08.2015
17:46

Zaista mi nisu jasni ovi GMO navijači što prate košarku od prošle godine!

avatar
England
Thursday, 06.08.2015
17:52

Koga nema bez njega se moze i mora! Idemo Radulja brate izdominiraj kao i prosle godine! Ne zavisi nam reprezentacija od jednog igraca tu su Teo, Markovic, Bogdan, Kalinic, Bjelica i Raduljica okosnica reprezentacije dodaj tu borce kao sto su Milosavljevic i Nedovic jedno krilo da se rotira sa Kalinom Simona ili Keselja(po meni bolje ovaj drugi) Ercega i mlade snage na centru Milutinova i Kuzmu.

avatar
Doktor ijopet
Thursday, 06.08.2015
14:35

Opet covek razmazuje puter po svojoj glavi. Nije tebi Sale nista krivo. Taj Marjanovic prosle godine nije bio ni na sirem spisku reprezentativaca i odlicno se secam tvoje izjave da ne zelis da menjas ceo koncept igre zbog Bobija. Dakle, sada si postigao sta si zeleo a to je da u reprezentaciji igra tvoj centarski tandem iz PAO. Znamo da je Bobi MVP Evrolige, i znamo da si nesto morao da smislis kako bi se njega otarasio a da te javnost je izgazi zbog toga, ali molim te prekini vise da blatis moju Zvezdu zarad ispunjenja svojih licnih ciljeva!

avatar
Vladimir Grobar
Thursday, 06.08.2015
14:19

Sale smjeru, pusti ove FMPovce napaljene sto su kosarku poceli da prate pre par dana a o njoj vec sve znaju. Ja nigdje nisam procitao Bobijevu izjavu kako negira da je igrao sa napuklom kosti stopala. Uostalom, igracemo puno brzu kosarku bez njega.

avatar
Thursday, 06.08.2015
15:27

to su ljudi koji nisu ni culi za Djordjevica ... a i kako da cuju kada ne znaju nista o kosarci i kada im je klub osnovan pre par godina

avatar
indija durot
Friday, 07.08.2015
14:58

Zapali vas doktor hehe

avatar
ACACHELSEA
Thursday, 06.08.2015
14:01

Tako je to kada mali pomocnik umisli da je trener pa prica novinarima gluposti i sada ostanemo bez jako dobrog igraca.

avatar
Stefan123
Thursday, 06.08.2015
14:47

Taj mali pomocni trener je od bobija napravio ovo sto je sadnajbolji centar evropw

avatar
ACACHELSEA
Thursday, 06.08.2015
19:11

Ako je napravio svaka cast ali govoriti takve stavri u javnost je budalastina,to je doslo do San Antonia i eto ti problema.

avatar
Wazza77
Thursday, 06.08.2015
18:21

uhvatite se za ruku i skakucite po kalemegdanu...mozda i od tebe napravi nesto osim hejtera!!!

avatar
Carina
Thursday, 06.08.2015
12:00

I ja sam bio ljut jer si svega dva meseca posle uveravanja da ti je reprezentacija najbitnija, a da ces o klubu razmisljati po isteku ugovora, prihvatio ponudu Panatenaikosa...

avatar
Stefan123
Thursday, 06.08.2015
11:54

Jes krivo ti je kao sto ti je bilo krivo sto ga nisi zvao na SP