Đorđević ''dominirao'' na konferenciji za medije u Zagrebu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 04.02.2016.
23:52
Izvor: Sportske.net

Srpski selektor bio je raspoložen posle ubedljive pobede svog Panatinaikosa nad Cedevitom u Zagrebu.

paobc.gr/V.Stolis
paobc.gr/V.Stolis

Povezane vesti

Grčki tim je slavio ubedljivim rezultatom 78:60, a Aleksandar Đorđević nije krio zadovoljstvo ni na konferenciji za medije.

Naime, nakon što prisutni novinari nisu bili najraspoloženiji da postavljaju pitanja, Đorđević je na kraju svog izlaganja rekao:

''Što me terate, ja bih još pričao''.


Đorđević je prethodno pohvalio svoje igrače, a posebno srpske centre Miroslava Raduljicu i Ognjena Kuzmića.

''Prvi zadatak je bio da zaustavimo Bilana. Zbog toga imamo Kuzmića, a on je dobro reagovao. Trebalo nam je da odigramo dobru obrambenu utakmicu i to smo uradili. Kao tim smo igrali dobro u odbrani, čak je i Raduljica, koji nije sklon tome, bio dobar u tom delu igre - istakao je selektor naše košarkaške reprezentacije'', rekao je Đorđević, a prenosi portal Germanijak.hr.

''Ovo je velika utakmica za nas. Nakon poraza od Crvene zvezda kod kuće rekao sam da moramo da pobedimo neku utakmicu u gostima, a ovo je prva od njih'
', rekao je Đorđević, koji je potom pohvalio domaćine.

''Sve čestitke klubu jer su pokazali veliko znanje i hrabrost, pogotovo u igrama na strani. Odlična su ekipa tri stranca prave prednost, pogotovo Pulen i Vajt koji sigurno pomažu svim ovim mladim momcima. Mršić jako dobro vodi ekipu i to se vidi u igri i rezultatima''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 05.02.2016
01:12

Naravno da uvek navijam da Cedevita gubi, ali lazno hvaliti Mrsica je zaista smesno. On je prosecan trener i jaka ekipa kao Cedevita, sa takvim budzetom kakav imaju, mogu i moraju boljeg trenera da dovedu. Ali se svakako nadam da ce Mrsic ostati za dobrobit nasih timova.

avatar
Lazar Pešut
Saturday, 06.02.2016
07:44

Vujosevic je dobar trener, ali da li se secas kada je otisao u CSKA pre par godina, a prethodne sezone je odveo Partizan na Final 4. Te sezone sa CSKA nije ni grupnu fazu prosao, a timovi nisu bili jaki. Trener ne mora biti preterano dobar, ali ako zna kako sa igracima, da ih motivise, onda je i prosecan trener dobar trener.

avatar
3x3
Saturday, 06.02.2016
13:05

Ima istine u ovome sto govoris.