Đorđević: "Cilj je zlato, igrači to znaju"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.11.2016.
14:17
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da "Orlovi" na Eurobasketu "pucaju" na zlato sa čime su upoznati i svi igrači.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak je dobila rivale sa kojima će igrati u grupnoj fazi Eurobasketa 2017. godne, a selektor Aleksandar Đorđević progovorio je o utiscima odmah nakon žreba.

Više o tome šta je Aleksandar Đorđević rekao povodom žreba mogli ste da čitate OVDE, a selektor je za sajt FIBA dodao da se cilj "Orlova" zna.

"Prvenstvo moramo da dočekamo mentalno fokusirani i spremni na veliko odricanje i žrtvu. To dugujemo sebi i navijačima. Verujemo da ćemo biti na nivou kao i uvek a zna se da je cilj zlato, moji igrači to znaju" rekao je Đorđević.

Reprezentacija Srbije igraće u Grupi D sa selekcijama Velike Britanije, Rusije, Turske, Letonije i Belgije, a turnir će otvoriti duelom sa Letoncima.

Evropsko prvenstvo igra se od 31. do 17. avgusta u Turskoj, Finskoj, Rumuniji i Izraelu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
15:57

Teodosic (Peno), Markovic (Jovic), Nedovic (Jaramaz), Bogdanovic (Paunic), Milosavljevic (Lazic), Kalinic (Guduric), Simonovic (Zagorac), Bjelica (Lucic), Macvan (Jelovac), Jokic (Erceg), Raduljica (Musli), Marjanovic (Milutinov):-D

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 24.11.2016
17:21

Kuzmic pre Milutinova iz prostog razloga sto igra mnogo bolje a do kraja sezone po statistici ce igrati bolje i od Raduljice. Ostalo bih i ja isto napisao sem sto bi izostavio Markovica jer covek izgleda ne zeli vise da igra za reprezentaciju, mozda zeli odmor ovog leta pa da se sledece vrati ali kad covek toliko puta ponovi to znaci da ozbiljno misli.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 24.11.2016
19:06

Štimac pre Milutinova, jer čitam da igra u odličnoj formi već od početka sezone.

avatar
bagra
Thursday, 24.11.2016
18:37

Pre ce stimac ici nego kuzmic, to je sigurno. A raduljica je siguran, ako ne bude povredjen

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
18:21

P.S. Jankovic (Nikola) umesto Ercega, trazio sam kandidata, i bas sad je izasla ta vest:-D

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
18:09

Ne gledam vas, ali meni se Kuzmic ne svidja, u odbrani je zalostan i zbog toga ga nisam stavio. Dobro, 24 imena se ovde nalazi, moze ovaj spisak i da se promeni, a i promenice se sigurno, bice tu i (jos) otkaza i povreda, nazalost...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
15:34

Cak nisam toliko ni gledao koliko na kojoj poziciji ima igraca u odnosu na poslednji spisak, ali skoro se savrseno slaze i to:)): Micic, Dangubic, Keselj, Bircevic, Kuzmic i Stimac- OUT, Peno, Paunic, Lazic, Jelovac, Erceg i Musli- IN, ali mozda bi mogao neko drugi umesto Ercega koji jos uvek nije klub nasao?!, jako mi je zao kad vidim kako je prosao Savanovic koji je mogao barem jos malo da igra za nas, jako mi je zao i zbog Micova i Velickovica, nije moralo onako da se zavrsi...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
15:26

Teodosic (Peno), Markovic (Jovic), Nedovic (Jaramaz), Bogdanovic (Paunic/ Guduric), Milosavljevic (Lazic), Kalinic (Lucic), Simonovic (Zagorac), Bjelica, Macvan (Jelovac/Erceg), Jokic, Raduljica (Musli), Marjanovic (Milutinov) 24! # PEFI, IGRAS!!! VOLIM TE, SRBIJOOOOO!!!