Đorđević: ''Bravo Štimac, a Micov me više ne interesuje!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.08.2014.
18:23
Izvor: Sportske.net

Posle žestokog sukoba selektora Đorđevića i Vladimira Micova, jasno je da pomenuti košarkaš neće putovati na Svetsko prvenstvo! Posle poraza u generalnoj probi od Novog Zelanda, selektor potvrdio da je reprezentativna karijera za Micova danas okončana.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Šta nam je sve ovo trebalo danas, posle sasvim sasvim solidnog utiska koji je ostavio naš nacionalni tim tokom priprema za Svetsko prvenstvo i odlične atmosfere koja je postojala u ekipi sve ovo vreme?

Jer, ne samo da se naša reprezentacija u poslednjoj proveri loše predstavila, već je i pomenuta atmosfera narušena teško objašnjivim sukobom Vladimira Micova i selektora Đorđevića.

Šta je tu je, ali ako naši ''Orlovi'' sve ovo ne ostave već večeras iza sebe, ne piše nam se dobro u Španiji.

Možda je i bolje što se sve dogodilo pre nego što je počelo takmičenje u Španiji, nego da smo tamo na ovakav način ostali bez važnog igrača.

Posle meča, u razgovoru sa novinarima, selektor Đorđević je samo potvrdio da na Micova više ne računa, niti ga taj igrač od danas uopšte interesuje.

''"Ne znam ni gde je. U trenutku kada je bacio peškir, naravno da ne računam na njega. Čovek nije hteo da se okrene kada sam ga zvao. To je neprihvatljivo, neprimereno. Njegova kratka karijera u reprezentaciji Srbije je završena. Ovaj dres su nosili mnogo veći igrači od njega i to ne na kukavički način",', konstatovao je Đorđević.

I pored mučne atmosfere zbog poraza i ovog incidenta, Đorđević je naglasio da ima i pozitivnih primera, poput centra Vladimira Štimca.

''On je pravi primer kako se igrač bori za dres državnog tima. Tako se gine, bez obzira na ime, prezime, visinu ugovora...'', naglasio je Đorđević, kome sada ostaje da imenuje još jednog prekobrojnog do početka Svetskog prvenstva.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke