Đokić traži novčane kazne zbog brukanja Metalca!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.02.2015.
13:16
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Metalca iz Valjeva Vladimir Đoković zatražio je od čelnika kluba da svi članovi stručnog štaba i igrači budu novčano kažnjeni zbog poraza koji je doživeljen u četvrtfinalu "Kupa Radivoja Koraća".

Beta/SašaĐorđević/Dr
Beta/SašaĐorđević/Dr

Povezane vesti

Jedino iznenađenje dosadašnjeg toka završnog turnira "Kupa Radivoja Koraća" dogodilo se već u prvom četvrtfinalnom susretu između Metalca i Vršac Swislionsa.

Ekipa koje se u tekućoj sezoni na visokom nivou takmiči u ABA ligi poražena je od prvoligaša iz Vršca zbog čega je trener Metalac Farmakoma Vladimir Đokić zatražio da članovi stručnog štaba i igrači budu kažnjeni.

"Insistirao sam da budemo novčano kažnjeni, zaslužili smo svi, od stručnog štaba do poslednjeg igrača. Na upravi kluba je da odluči o tome. To nije uvek mera koja priliči, ja nisam uvek za to, ali obrukali smo ime kluba i grada i zaslužujemo sankcije" rekao je Đokić po povratku u Valjevo.

Valjevci su u prvoj četvrtfinalnoj utakmici nacionalnog Kupa poraženi rezultatom 78:73 a trener Vladimir Đokić posle svega veruje da će iz ovog neuspeha igrači izvući pouke za iskušenja koja slede.

"Poraz jeste bio bolan, sramotan, ali ja nisam zabrinut, igrači će shvatiti šta smo uradili. Izgubili smo lepu priliku, nismo uspeli, veliki šamar smo dobili, ali nastavljamo da radimo. Glave gore, biće još dobrih utakmica" zaključuje trener Metalca.

Košarkaši Metalca takmičenje u ABA ligi nastavljaju 2. marta kada pred svojim navijačima igraju protiv zagrebačke Cibone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke