Đokić: "Nateraćemo Zvezdu da pruži maksimum"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.12.2014.
21:13
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Metalca Vladimir Đokić rekao je da će njegovi izabranici naterati favorizovanu Zvezdu da pruži svoj maksimum ukoliko želi da slavi na gostovanju u Valjevu.

kkmetalac.org.rs
kkmetalac.org.rs

Povezane vesti

Predstojeći vikend donosi nam srpske okršaje u okviru 11. kola regionalne košarkaške ABA lige.

Partizan u "Pioniru" dočekuje ekipu Mega Leksa dok se u Valjevu očekuje košarkaški spektakl jer na megdan Metalcu izlazi Crvene zvezda Telekom.

Iz Valjeva stiže informacija da će hala biti mala da primi sve ljubitelje košarke a trener domaćeg tima tvrdi da će njegovi izabranici naterati Zvezdu da pruži svoj maksimum.

"Zvezdi ne možemo da pretimo, jer su oni ubeljivo najkvalitetnija ekipa u ABA ligi. Igraju fantastično, dominantni su, ali mi imamo tim koji se ne predaje, koji će biti izuzetno motivisan. Jednostavno, izaći ćemo na teren i nateraćemo Zvezdu da pruži svoj maksimum da bi 'prošetala' kroz Valjevo" rekao je Vladimir Đokić za sajt KK Metalac.

Valjevci posle deset odigranih utakmica zauzimaju devetu poziciju na tabeli sa skorom 4-6 dok rival deluje neprikosnoveno na startu nove sezone.

"Trudićemo se da igramo i borbeno i mudro, bićemo jako agresivni, učinićemo sve što je do nas. Naravno, u ovom meču mnogo toga zavisi od igrača Zvezde. Biće umorni od putovanja u Valensiju, međutim oni imaju roster od 12-14 izuzetno kvalitetnih košarkaša, tako da je sigurno da su apsolutni favoriti. Ali, ponavljam da ćemo mi odigrati jako motivisano, agresivno i borbeno i videćemo kako će to izgledati" objašnjava trener Metalca.

Jedna od otežavajućih okolnosti u pripremi utakmice za domaće je i problem sa grejanjem u "Hali sportova".

"Još dok sam bio junior Metalca, problem je uvek bio isti. Nema nafte, nema grejanja, biće. Ja to stvarno ne razumem, dokle će tako da bude. Gde god odemo na gostovanje uživamo u toplim dvoranama. Ovo je 21. vek, a mi u Valjevu još pričamo o takvim stvarima. Tu smo, gde smo, snalazimo se" poručio je Đokić.

Utakmica 11. kola ABA lige između Metalca i Crvene zvezde Telekom zakazan je za ponedeljak, 8. decembar, od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke