Đilas pozvao predstavnike klubova i KLS-a na sastanak

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.06.2015.
20:04
Izvor: Sportske.net

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dragan Đilas najavio je da će u sredu biti održan sastanak predstavnika četiri srpska kluba koji se takmiče u ABA ligi i rukovodstva Košarkaške lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas zakazao je sastanak sa predstavnicima srpskih klubova koji se takmiče u ABA ligi i čelnika KLS.

Sastanak će biti održan u sredu a cilj je da se na njemu pronađe način za prevazilaženja problema sa regionalnim takmičenjem.

"Sve što sam imao da kažem, rekao sam. Verujem da ćemo postići dogovor i odagnati sve sumnje koje mogu da nas dovedu do eventualne suspenzije FIBA kada su u pitanju evropska i svetska takmičenja" rekao je Đilas.

FIBA je prethodne nedelje zapretila Savezima zemalja čiji klubovi učestvuju u ABA ligi da će reprezentacije snositi posledice ukoliko ne dođe do dogovorene reorganizacije u vlasničkoj strukturi regionalnog takmičenja.

Podsećamo da su čelnici ABA lige odbili da dođu u Beograd o čemu će takođe biti reči tokom sutrašnjeg okupljanja predstavnika KSS, srpskih klubova i čelnika KLS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke