Đentile napušta Armani!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.12.2016.
16:10
Izvor: Sportske.net

Momak koji je seniorsku karijeru izgradio braneći boje EA7 Olimpije iz Milana odlučio je da potraži novi angažman u inostranstvu.

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Italijanski reprezentativac Alesandro Đentile (24, 201 cm) jutros je obavio razgovor sa prvim čovekom EA7 Olimpije iz Milana i doneo odluku da karijeru nastavi u inostranstvu.

Još uvek nije poznato zašto je došlo do takve odluke niti gde bi Đentile mogao da nastavi karijeru, ali je tokom popodneva izdato zvanično saopštenje koje potvrđuje da Armani daje dozvolu svom igraču da sezonu završi u nekom drugom klubu.

Najvažniji podatak glasi da će Alesandro Đentile napustiti Milano ali će otići na pozajmicu, što možda ukazuje na to da je došlo do neke vrste konflikta sa Jasminom Repešom ili grupom saigrača.

Alesandro Đentile ima ugovor sa EA7 Olimpijom iz Milana do kraja sezone 17/18 a na kraju tekuće će biti razmatran njegov dalji status u klubu kada se bude vratio sa pozajmice.

Ovo je još jedan dokaz da stvari u Armaniju ne idu kako treba, a podsećamo da je nakon novog poraza u Evroligi bilo natpisa da bi Miroslav Raduljica mogao da dobije otkaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke