Đenkino oproštajno pismo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.07.2015.
11:42
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji član Crvene zvezde Telekom Čarls Dženkins u sredu se pismom oprostio od navijača, saigrača i trenera i tako potvrdio da će od naredne sezone nositi dres Armanija iz Milana.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U danu kada je specijalizovani portal "Sportando" preneo informaciju da će Čarls Dženkins karijeru nastaviti u ekipi Armanija iz Milana, Amerikanac je oproštajnim pismom potvrdio tu spekulaciju.

Momak koji je prethodne dve sezone proveo u Crvenoj zvezdi Telekom uputio je oproštajno pismo redakciji "Večernjih novosti" i na taj način potvrdio da je njegova epizoda u Beogradu završena.

"Ne mogu rečima da opišem koliko sam zahvalan na prilici da budem deo Crvene zvezde. Nikada neću zaboraviti iskustvo koje sam stekao u prethodne dve sezone" počeo je pismo Dženkins.

"Pre svega bih voleo da se zahvalim stručnom štabu, treneru i saigračima. Hvala vam svima na lekcijama koje ste me naučili kako na terenu, tako i van njega. Hoću lično da se zahvalim Dejanu Radonjiću zato što mi je verovao i što mi je dozvolio da donosim odluke u važnim trenucima u bitnim mečevima. Pomogao si mi da sazrim i kao igraču i kao osobi i za to ne mogu dovoljno da ti zahvalim..." dodao je Đenka.

Amerikanac se potom osvrnuo na konkurenciju Crvene zvezde Telekom istakavši da mu je bilo zadovoljstvo da igra protiv sjajnih igrača iz protivničkih ekipa.

"Sa mogućnošću da igram u Srbiji je došla šansa da budem na parketu sa sjajnim igračima u srpskoj ligi. Bez obzira da li je to bilo u derbijima sa Partizanom ili neizvesnim utakmicama sa Mega Leksom. Bilo je veliko zadovoljstvo biti deo srpske košarke" istakao je Dženkins.

Očekivano, Čarls nije zaboravio da poseban deo pisma posveti najvatrenijim navijačima Crvene zvezde Telekom.

"Želim da zahvalim svakom navijaču ponaosob što je verovao u mene, bez obzira na to da li sam igrao dobro ili ne. Strast i intenzitet koju donosite svakoj utakmici je nešto što nikada neću zaboraviti. Smatram 'Delije' svojom porodicom i bilo je veliko zadovoljstvo igrati pred vama. Beograd će uvek biti moja kuća" zaključio je popularni Đenka.

Nastupajući za Crvenu zvezdu Telekom Čarls Dženkins je osvojio četiri trofeja do kojih tri u minuloj sezoni. Sa crveno-belima je nastupao u Evroligi a tokom dana transfer u Armani potvrdio je i njegov agent Miško Ražnatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ginola
Wednesday, 08.07.2015
14:26

Hvala majstore na dve izuzetne godine u Zvezdi!Sve najbolje u nastavku karijere.

avatar
Velibor Malesevic
Wednesday, 08.07.2015
14:06

Svaka cast majstore, sve najbolje u karijeri ti zelim....Djenka Srbine ;)

avatar
Zvezdale
Wednesday, 08.07.2015
13:58

Bravo!!!!Sve najbolje

avatar
Nikola_pg
Wednesday, 08.07.2015
13:09

Sve najbolje majstore..... Bio si dobar.

avatar
Marko Djordjevic 035
Wednesday, 08.07.2015
13:00

Hvala ti na svemu Djenka. Nikad necemo zaboraviti onu partiju protiv Budiveljnika, onu atmosferu. Takodje ni ove partije u finalu KLS. Cekamo te da se vratis za neku sezonu i da opet vodis navijanje na proslavi titule.

avatar
Skaut1
Wednesday, 08.07.2015
12:53

Lepo rečeno, što se i očekuje od jednog odlikaša...Sve najbolje u nastavku karijere, i života, i ako Bog da da nam se vratiš jednom !nNadam se da će mali Aranitović dobiti šansu !!! Kada ako ne sada?

avatar
Coleman
Wednesday, 08.07.2015
12:40

Hvala tebi Djenka na svemu, pokidaj tamo u Milanu :D

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 08.07.2015
12:01

Ako je ovo stvarno tako i ako Djenka odlazi, svim silama treba zadrzati Vilijamsa i napasti svim silama na Nedovica i Marinkovica i uz Aranitovica da to budu zamene za Djenku i Blazica...

avatar
dex
Wednesday, 08.07.2015
12:58

malo si se zaneo. williams sigurno odlazi posle odlicne sezone u el a nedovic je potpisao za unikahku i koliko znam niti blazic ide niti marinkovic dolazi a aranitovic je dobio ponudu da igra za fmp. cidto da budes u toku

avatar
dex
Thursday, 09.07.2015
15:29

vanja je dobar mlad igrac ali u zvezdi nema mesta za nase talente a kamoli za nekog za koga bi moralo da se plati obestecenje. bilo bi lepo da aranitovic dobije sansu u zvezdi ali mora da ide korak po korak. koliko god da je talentovan nema taj kapacitet za seniorsku kosarku. bezbradica je bio u seniorima dominantan a vidi ga kako se pogubi kada je neka jaka utakmica. marinkovic je dao vise od 20 poena zvezdi u jednoj nebitnoj utakmici a u finalu ga nigde nije bilo tako da za njega u zvezdi nema mesta po mom misljenjukao ni za aranitovica ali definitivno kroz koju godinu mogu da budu jako bitni igraci ali mogu i da se izgube kao mnogi nasi talenti

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 09.07.2015
11:59

za Nedovica sam video juce posle ovoga sto sam napisao, a ko ti garantuje da u avgustu ne mogu da dovedu Marinkovica a Aranitovica u svakom trenutku mogu da vrate iz FMP u prvi tim a siguran sam da ce ici na pripreme kad pocnu...

avatar
Bookmaker
Wednesday, 08.07.2015
11:59

Djenka, sve najbolje u zivotu i u nastavku karijere!