''Đenka'' optimista pred Zadar: ''Stručni štab uradio sjajan posao!''

Autor: Darko Mitrović
subota 25.10.2014.
13:17
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom su u četvrtak prvi put ove sezone osetili ''gorčinu poraza'', pa je sada na njima zadatak da se što pre vrate u pobednički ritam.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kao što je poznato, ''skalp'' je Zvezdi skinuo litvanski Neptunas u drugom kolu Evrolige, a već u nedelju uveče ekipu Dejana Radonjića očekuje teško gostovanje i u ABA ligi, protiv hrvatskog Zadra.

Jedan od onih koji još uvek nisu prikazali svoj maksimum jeste Čarls Dženkins, od koga navijači Zvezde očekuju da što pre zablista, možda već u Zadru.

On optimistički iščekuje ovo gostovanje, uveren da je stručni štab spremio pravi recept za pobedu nad Zadranima.

''Iako smo imali zaista veoma naporan put, pred nama je posao koji moramo da obavimo na najbolji mogući način. Sada bi lako mogli da se prave razne izgovori ili traže alibi varijante, ali mi jednostavno nismo takav tim. Mislim da je stručni štab uradio sjajan posao kako bi odmorio i osvežio ekipu i mislim da ćemo se na pravi način spremiti za duel sa Zadrom'', izjavio je Dženkins.

Iako je bilo dosta kritika ovih dana na račun trenera Dejana Radonjića, Dženkins staje u njegovu odbranu i kad je u pitanju minuli meč protiv Neptunasa.

''U Litvaniji smo veoma loše ušli u meč. Ali, trener i stručni štab je reagovao na pravi način, pa smo usled određenih promena u načinu igre uspeli da smanjimo efekat niihovog ubitačnog šuta spolja. Žestoko smo se borili i zahvaljujući velikom požrtvovanju doveli smo sebe u poziciju da imamo šut za pobedu. Međutim, nismo imali sreće''
, objašnjava Dženkins, a prenosi klupski sajt.

Narednog rivala ceni, ali naglašava da se uz agresivnu odbranu i kontrolu skoka, može ostvariti zacrtani cilj.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke