Divcu i "nož i kolač" u Kingsima!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.04.2015.
19:50
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni košarkaški as Vlade Divac dobiće široke ingerencije u Sakramento Kingsima pošto je vlasnik franšize odlučio da mu dodeli dve izuzetno važne funkcije.

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Nedavno je obelodanjeno da je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Vlade Divac imenovan za potpredsednika Sakramento Kingsa ali su mediji "sa one strane bare" došli do informacije da će Srbin dobiti znatno ozbiljnije upravljačke uloge.

ESPN tvrdi da je vlasnik franšize iz glavnog grada Kalifornije Vivek Ranadiv doneo odluku da Vlade Divac u buduće obavlja ulogu "glavnog i odgovornog" za sva sportska pitanja u klubu!

Takva odluka još uvek nije ozvaničena ali ako se ispostavi tačnom Divac će obavljati ulogu generalnog menadžera i glavnog savetnika što znači da će sve važne odluke morati da budu donesene tek nakon njegovog "amina".

Sakramento će u narednom periodu potražiti još jednog operativca koji će pomagati Divcu u obavljanju odgovornih dužnosti.

Ovakve odluke ukazuju na to da vlasnik Sakramento Kingsa ima puno poverenje u nekadašnjeg centra reprezentacije Jugoslavije koji se proslavio nastupajući za Kingse u NBA ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke