Divac spremio ''brdo para'' za Bogdana, ponuda koja se ne odbija?

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.06.2017.
09:56
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Izgleda da Bogdan Bogdanović više nema prevelikih razloga za razmišljanje - vreme je za NBA izazov?

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Razvoj događaja ovog leta neminovno navodi na zaključak da će NBA liga sledeće sezone biti još primamljivija za ljubitelje košarke u Srbiji, jer ćemo uz Bobana Marjanovića, Nikolu Jokića, Nemanju Bjelicu najverovatnije gledati i Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića!

Teo je ovih dana već najavio da je okrenut ponudama iz NBA lige, iako mu i iz CSKA nude fenomenalne uslove za ostanak u Moskvi.

Kada je Bogdan u pitanju, već dugo je jasno da ga u Sakramentu čekaju ''raširenih ruku'', posebno Vlade Divac, a današnji ''Kurir'' preneo je da su Kingsi spremni da ponude super-atraktivnu ponudu srpskom reprezentativcu.

Navodno je Bogdanović već obavio razgovor sa Divcem, na stolu je imao ponudu od 30 miliona dolara za tri godine, a pomenuti izvor navodi da je dogovor postignut i da Bogdan već planira selidbu za Ameriku.

Naravno, sve ovo treba još uvek treba uzeti sa rezervom, sve dok Bogdanović jasno i glasno ne potvrdi svoju konačnu odluku.

Ovih dana je posvećen svom košarkaškom kampu u Beogradu, a do okupljanja reprezentacije Srbije na pripremama za Evropsko prvenstvo, trebalo bi da već bude poznat Bogdanov plan za sledeću sezonu.

Pre svega, u vezi sa klubom u kojem će nastupati...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gavra158
Wednesday, 28.06.2017
13:04

Odlican igrac,ali misl da je 10miliona previse za njega.

avatar
Gavra158
Wednesday, 28.06.2017
11:59

Odlican igrac,ali mi se cini da je previse 10miliona za njega.

avatar
Navijač Juventusa
Wednesday, 28.06.2017
11:34

Eto petorke u NBA :) Mada mislim da nam to ne pogoduje narocito, jer su nasi osim Jokica sa epizodnim ulogama u tim ekipama :)

avatar
Algebra
Wednesday, 28.06.2017
10:30

''...Bobana Marjanovića, Nikolu Jokića, Nemanju Bjelicu najverovatnije gledati i Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića!'' - zašto zaboravljate Zagorca koji će, gotovo izvesno, potpisati ugovor sa Memfisom?

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 28.06.2017
10:22

Suska se da ce i Branko Le Bron Lazic kod Divca i da je ponuda jos veca...ipak je on najbolji defanzivac u istoriji kluba ...dobro kasnije cu videti kako se zove klub trenutno.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 28.06.2017
10:00