Divac šokirao novinare: "Odbili smo bolju ponudu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.02.2017.
22:06
Izvor: Sportske.net

Generalni menadžer Sakramento Kingsa zaprepastio je novinare svojom večerašnjom izjavom na konferenciji sazvanoj povodom trejda sa Nju Orleansom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sakramento Kingsi i Nju Orleans Pelikansi potvrdili su večeras trejd o kojem je jutros bilo reči, pa će tako "Kraljevi" dobiti trojicu igrača i dva pika na draftu za Demarkusa Kazinsa i Omrija Kaspija.

Tim povodom večeras se novinarima obratio generalni menadžer Kingsa Vlade Divac koji je izneo šokantne podatke.

"Imali smo bolju ponudu pre dva dana" kazao je Divac.

Novinare je zanimalo zašto je onda prihvaćena ponuda Nju Orleansa.

"Zato što bismo najverovatniji izgubili na vrednosti da smo čekali" dodao je Divac.

Upitan da li to znači da je Sakramento pre dva dana odbio bolju ponudu od one koju je na kraju prihvatio Divac je imao kratak i jasan odgovor.

"Upravo tako. Pobede dolaze uz kulturu i karakter" zaključio je Divac i tako jasno stavio do znanja javnosti zašto je "Bugi" trejdovan.

Mnogi se zbog ovoga večeras na društvenim mrežama podsmevaju Divcu, ali ima i onih koji podržavaju ovakvu odluku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scarface
Tuesday, 21.02.2017
21:49

verujem da je ovo odlican potez za klub a vreme ce to i pokazati.umesto ovo dvoje u kingse dolaze Tyreke Evans,Buddy Hield i Langston Galloway,po meni dobri bekovi.galloway-a nisam pratio...uz sve to i dva pika, 9-i ili 10-i u dve runde + dva pika koji sleduju kingse.siguran sam da ce neki od toliko mladih igraca ekplodirati i dokazati da je ovo dobar potez.

avatar
zlogi
Tuesday, 21.02.2017
19:47

klasicni ameri, njima je bitnije da imaju zvezdu u timu, a ne da tim stvara uspeh....pored toga ovaj igrac je problematican, i lako narusava hemiju u timu....ako su negde Kingsi izduvali sansu da budu plej of ekipa, to je trenutak trejda Tomasa u Sansa, koji je potom presao u Kelte i sad hara NBA ligom ^^

avatar
Čeki
Tuesday, 21.02.2017
18:46

Ovaj covek je lud, po meni ovo je sasvim solidna odluka ali odbiti bolju od pre dva dana (ako je istina) to mi je suludo.

avatar
damjan89
Tuesday, 21.02.2017
02:55

Sta bre losa, Kazins nije los centar, ali nije ni najbolji, dobio je Badi Hila, koji je buduca zvezda, dobili su dva pika na draftu i to dva dobra pika, dobili su i dobre igrace i prosirili roster... Videce se sledece sezone vec da nije pogresio...

avatar
Партизан Шампион
Tuesday, 21.02.2017
00:50

Losa kratkorocna odluka , a za buducnost bi mogli da naprave neki tim jer ovaj katastrofalan ,navijam za Boston do kraja !

avatar
Benz9
Monday, 20.02.2017
23:38

Za nastavak sezone losa odluka ali ako misle ozbiljno u narednim sezonama onda je ovo odlična odluka...