Divac progovorio o Kazinsovom trejdu

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.02.2017.
12:06
Izvor: Sportske.net

Pisalo se prethodnih dana da će Demarkus Kazins napustiti Sakramento, da Vlade Divac želi da ga trejduje. Evo i odgovora našeg asa.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Bilo je dosta priče da će Demarkus Kazins napustiti Sakramento Kingse do 23. februara, kada je krajnji rok da se izvrši trejd.

Po mnogima i najbolji centar lige je povezivan sa Finiks Sansima, ali Vlade Divac je odbacio sve navode medija da bi mogao da ode.

"Nećemo trejdovati Kazinsa. Nadamo se da će ostati ovde duži vremenski period", rekao je Vlade Divac.

Inače, prema nekim navodima, Kingsi planiraju da produže ugovor sa Kazinsom i da dođe do potpisa vrednog oko 200 miliona dolara.

Ovaj američki reprezentativac ove sezone beleži najbolje mečeve, ima u proseku 28 poena i 10,6 skokova, kao i 4,7 asistencija. Ono što je njegov najveći problem jeste ponašanje na terenu, retke su utakmice na kojima ne dobije tehničku grešku.

Sakramento nije učestvovao u plej-ofu još od 2006. godine, Kazins nije osetio slast igranja u tom delu takmičenja u NBA ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 07.02.2017
13:34

KAzins oce da ide jer nema dobre saigrace. Realno dosta los tim ima Sakramento.Ali idalje mora amlo da se smiri covek.

avatar
Tuesday, 07.02.2017
16:10

I ja bih htio da idem kad vidim kako posluju. Trejduju Markiza Krisa za Bogdana Bogdanovića, jednog od boljih rukija, koji ima All-Star potencijal, za igrača koji će otići u NBA sa 25,26 godina i u najboljem slučaju ostati tu 5,6 sa nekih 10,12 poena po utakmici( u najboljem slučaju). Trejduju Ajzeju Tomasa, sad jednog od naiboljih(po meni najbolji) plejeva lige, trejduju Rudija Geja. A dovode igrače koji su za rotaciju u prosječnim ekipama. Da im nije Demarkusa ne bi nikoga dobili..

avatar
Tuesday, 07.02.2017
18:47

pa naravno, skroz ocajno posluju. Jsose secam DeMarkusa kako kuca boze moji ovi nisu normalni sta rade, bas popitanju tih treidova i draftova.